Kód: EDU17334 Kategorie: Puzzle 3D
555
Litujeme, produkt momentálně není skladem
Hodnocení:
Nehodnoceno

Připravte se na vzrušující skládání 3D puzzle s motivem obávaného temného lorda Darth Vader ve speciální edici Dark Side, který je přesně tím, co potřebuje do své sbírky každé dítě od 7 let, ale i dospělí, kteří milují Star Wars. Puzzle dětem při skládání poskytnou až 160 dílků, se kterými se snadno manipuluje. Puzzle můžete skládat sami nebo ve skupince, s rodinou a kamarády. 3D puzzle Sculpture Darth Vader jsou určeny pro všechny příznivce puzzle a díky tomu, že jde o 3D puzzle se po jejich správném sestavení můžete těšit na věrné zachycení podoby silného Darth Vadera. V balení se navíc nacházejí i fixy, se kterými si poskládanou sochu lorda Vadera můžete vybarvit černě.

Skládání puzzle představuje výborný způsob, jak můžete strávit svůj volný čas. Puzzle může skládat každý sám, ale nic nebrání tomu, aby se do skládání puzzle zapojila celá rodina. Puzzle slouží především na relax, příjemné odpočívání a zároveň zlepšování koncentrace a smyslu pro detail. Skládání také zlepšuje paměť, tříbí představivost a rozvíjí fantazii.

Puzzle španělské výroby Educa mají vysoce kvalitní provedení, které splní i potřeby náročného nadšence skládaček puzzle. Puzzle Educa mohou být vhodným dárkem pro vaše blízké nebo se jimi můžete potěšit i sami. Velikost sochy Darth Vadera po složení puzzle je 22*22*14 cm. Španělský výrobce Educa se specializuje zejména na výrobu puzzle a vzdělávacích her.

V nabídce firmy Educa se nacházejí krásné puzzle pro různé věkové kategorie, které rozhodně nemohou chybět ve vaší sbírce. Vyberte si ty nejkrásnější puzzle, kterými potěšíte sebe sama nebo své blízké. S puzzle Educa se již více nemusíte bát ztracených dílků. Až do 16 kusů dílků vám na vyžádání přes formulář zašle výrobce Educa bezplatně pro každé puzzle s velikostí nad 16 dílků. Nemusíte se tak obávat, že vaše puzzle bude nekompletní. Je to jedinečná služba španělského výrobce Educa, který se specializuje na puzzle a vzdělávací hry pro děti a dospělé.

Educa

Nakúpte u nás hračky Educa. V ponuke eshopu Trendy Mama nájdete krásne detské puzzle s rôznymi motívmi a spoločenské hry.
Kontakt
Pole s * jsou povinná
loader  Načítám hodnocení...

Vybrali jsme pro vás

loader  Načítám podobné produkty...