Kód: SM211118 Kategorie: Tahací hračky
482
Litujeme, produkt momentálně není skladem
Hodnocení:
Nehodnoceno

Smoby vkládací autíčko Cotoons s kostkami pro děti, je úžasná barevná didaktická hračka pro děti od 12 měsíců. Autíčko pro děti ve stylu auta známého jako Brouk, obsahuje různé kostky v různých tvarech. Autíčko pro děti je vhodná hračka na trénování jemné motoriky a rozvíjení logiky a představivosti u nejmenších dětí. Je to krásná didaktická hračka, s kostkami různých barev, které si dítě vybere přes okno z vnitřku autíčka. Když zavře okno, tak přes otvory různých tvarů vkládá kostku vhodného tvaru zpět do autíčka. Hračka je lehká a má oblé tvary, které jí zaručují bezpečnost.

Dítě při hře poznává tvary a jednotlivé kostky vkládá do otvorů, později je vybere z autíčka. Barevné provedení hračky je veselé, v světlo a tmavě růžové barvě s barevnými kostkami as obrázky hrdinů Cotoons s pěknými nálepkami. Hračka pro miminka, autíčko pro nejmenší děti také rozvíjí jejich fantazii a motorickou zručnost dítěte. Kostky se dají navzájem připojit na sebe (na koncích mají kulaté háčky, které zapadnou do dírky v další kostce) a tak z nich vytvořit řetěz. Dětské autíčko obsahuje také malý dětský mobilní telefon. Je to velmi oblíbená hračka pro malé děti a dá se také táhnout na háčku.

Dítě poznává souvislosti mezi tvary a otvory. Vpředu autíčka se dá přivázat provázek jakékoliv délky. Dětské autíčko je vhodná hračka nejen na doma, ale i na hru venku. Autíčko pro nejmenší děti je vhodné pro dětičky od 12 měsíců. Auto s kostkami pro děti má rozměry 24*15*20 cm. Smoby francouzský výrobce hraček je renomovaný výrobce hraček které jsou kvalitní a zároveň jedinečné. Plastový materiál je příjemný a sametový na dotek, vhodný pro jemné dětské ručky. Je to kvalitní evropský výrobek, který má certifikát kvality, splňující přísné evropské normy.

Smoby

Nakúpte u nás hračky Smoby. V ponuke nášho eshopu objavíte detské kuchynky, domčeky pre deti, šmykľavky, odrážadlá aj trojkolky.
Kontakt
Pole s * jsou povinná
loader  Načítám hodnocení...

Vybrali jsme pro vás

loader  Načítám podobné produkty...