Kód: RC131099 Kategorie: Autosedačky
  Skladem
8 709
Hodnocení:
Nehodnoceno

Autosedačka se stříškou Casual Play Sono Fix Car Seat Black od Red Castle je originální a kvalitní doplněk, který ocení rodiče, kteří často cestují autem a chtějí dopřát svému miminku již od narození pohodlí a maximální bezpečnost. Tento vynikající doplněk využijí dětičky v autě až do hmotnosti 13 kg. Nastavitelné sedátko nabízí různé polohy, přizpůsobuje se potřebám dítěte, takže se během dlouhých jízd bude cítit pohodlně. 3-bodový bezpečnostní pás s popruhy nastavitelnými do dvou výšek se spolehlivě postará o bezpečnost dítěte. Autosedačka kategorie 0+ je zpevněna na úrovni hlavy a beder, pro optimální ochranu v případě bočního nárazu a na její vnitřní straně se nacházejí boční polštářky. Instalace autosedačky je povolena i na předním sedadle (s deaktivovaným airbagem) nebo klasicky na zadním sedadle.

Základna SONO Isofix

Pro jednodušší montáž máte možnost využít i základnu SONO Isofix. Je to standardizovaný systém pro uchycení dětské autosedačky. Kotvící body SONO Isofix jsou integrovány v konstrukci vozidla, díky čemuž se snadno a rychle připojuje samotná základna SONO Isofix, do které se vkládá autosedačka. Ukotvení pomocí systému SONO Isofix je mnohem bezpečnější než upevnění autosedačky s použitím bezpečnostního pásu. Nabízí děťátku nejvyšší možnou ochranu, díky pevnějšímu a bezpečnějšímu uchycení. Samozřejmě, autosedačku lze připojit přímo na sedadle auta i bez tohoto systému s pomocí bezpečnostního pásu. Systém SONO Isofix je podporován ve většině nových vozů, doporučujeme zjistit, zda jej má ve výbavě i váš model automobilu.

Kombinovatelná s kočárkem

Autosedačka Sono od Red Castle není jen autosedačkou, ale zároveň i přenosnou postýlkou, kterou hravě upevníte na rám kočárku Evolutwin. Stejně jako v autě, i na kočárku nabízí autosedačka možnost nastavení polohy, v případě, že dítě usne, tak snadno nastavíte sedačku na polohu ležmo. Když se dítě vzbudí, sedačku nastavíte zpět do původní polohy. Multifunkční autosedačka tedy nabízí několik způsobů jejího využití. Rukojeť na autosedačce je hliníková lze použít ve 3 polohách: automobilová doprava, přenášení miminka nebo do kočárku.

Výhody

  • multifunkční autosedačka kategorie 0+
  • využitelná do auta, do kočárku i jako nosítko
  • kvalitní a bezpečná
  • splňuje evropský bezpečnostní standard
  • polohovatelná
  • nízká váha - pouhých 4,8 kg
  • elegantní design
  • vhodná již od narození

Francouzská značka Red Castle přináší rodičům a dětem inovativní produkty, které jsou vyrobeny z eko-friendly materiálů a neobsahují žádné těžké kovy či škodlivá barviva. Designéři značky Red Castle si zakládají na moderním designu, ale ještě důležitější je pro ně prvotřídní kvalita a bezpečnost dětí, proto produkty Red Castle splňují nejvyšší kritéria kvality, která pravidelně kontrolují nezávislé laboratoře.

Kontakt
Pole s * jsou povinná
loader  Načítám hodnocení...

Vybrali jsme pro vás

loader  Načítám podobné produkty...