Kód: SM770204 Kategorie: Odrážedla od 18 měsíců
1 079
Litujeme, produkt momentálně není skladem
Hodnocení:
Nehodnoceno

Balanční odrážedlo First Bike je moderní balanční kolo vhodné pro všechny děti a zejména chlapce od 24 měsíců. Děti se s balančním odrážedlem učí správně udržovat rovnováhu a přitom aktivně sportují. Balanční odrážedlo je vyhotoveno v krásném černo-červeném barevném provedení, které si oblíbí váš chlapeček na první pohled. Dětské balanční odrážedlo se pyšní pevnou kovovou konstrukcí a dítě má k dispozici výškově nastavitelné sedadlo. Odrážedlo roste s dítětem až do doby, kdy je připraveno na svoje první kolo. Je to výborný mezistupeň při přechodu z dětské tříkolky na první kolo. Rozměry odrážedla jsou 76*39*48 cm. Výška pohodlného sedadla je 35–40 cm a je nastavitelná podle potřeb dítěte.

Výhodou balančního odrážedla oproti klasickým čtyřkolovým autíčkům je potřeba udržovat rovnováhu. Dítě se musí spoléhat na sebe, zpevňuje svaly zad, posiluje nohy a tříbí rovnováhu. Dětské balanční odrážedlo je velmi pohodlné a bezpečné. Dítě jízdou na balančním odrážedle nabírá jistotu a učí se udržovat rovnováhu, přičemž nedokáže vyvinout vysokou rychlost, protože se odráží nohama. Chcete-li pro své dítě to nejlepší, vyberte si výrobce Smoby, který je zárukou kvality ověřené během dlouhých let. Odrážedlo pro děti se plně přizpůsobí potřebám vašeho děťátka.

Smoby je renomovaný francouzský výrobce, který již dlouhá léta produkuje ty nejkvalitnější hračky s originálním designem. Materiály použité na hračkách Smoby jsou pevné a odolné, zároveň velmi jemné a hladké k dětským ručkám. Hračky tohoto výrobce mají zaoblené hrany, které slouží jako preventivní ochrana před zraněními. Barvy na hračkách Smoby podněcují dětskou představivost. Každý malý jezdec bude své nové odrážedlo First Bike milovat. Velmi snadno z něj přejde na první kolo a nebude mít problém s udržováním rovnováhy. Odrážedlo má kvalitní a tichá EVA kola o průměru 25 cm, spojující výhody tichých, gumových koleček a odolného plastu. Díky tomu odrážedlo nabízí hladkou a příjemnou jízdu. Proces výroby hraček Smoby je přísně kontrolován, hračky splňují i ta nejvyšší bezpečnostní kritéria.

Vlastnosti

  • nejmodernější design
  • barevné provedení pro chlapce i holčičky
  • odrážedlo, se kterým se děti učí udržovat rovnováhu
  • zabezpečí snadnější přechod na první kolo
  • EVA kolečka s průměrem 25 cm
  • pevná kovová konstrukce
  • nastavitelná výška sedadla
  • odrážedlo roste spolu s dítětem
  • kvalitní francouzský výrobek
  • vhodné od 24 měsíců

Smoby

Nakúpte u nás hračky Smoby. V ponuke nášho eshopu objavíte detské kuchynky, domčeky pre deti, šmykľavky, odrážadlá aj trojkolky.
Kontakt
Pole s * jsou povinná
loader  Načítám hodnocení...

Vybrali jsme pro vás

loader  Načítám podobné produkty...