Kód: SM750122 Kategorie: Tříkolové koloběžky
  Skladem
699
Hodnocení:
Nehodnoceno

Tříkolová koloběžka Finding Dory (Hledá se Dory) je okouzlující dětská koloběžka, která je vhodná pro děti již od 2,5 roku. Je provedena v žluté, modré a oranžové barvě, proto působí na každé děťátko velmi pozitivním dojmem. Dětská koloběžka je lehká, díky třem kolům je jízda maximálně pohodlná a hladká. Kolečka jsou chráněny proti proražení, v případě potřeby se dají jednoduše odmontovat a vyměnit za nové. Koloběžka je vybavena protiskluzovými řidítky, která jsou zároveň sametově hebká na dotek. Nášlapná část je také protiskluzová, pro rychlou jízdu, která je bezpečná. Přední část dětské koloběžky je vyzdobena obrázkem milé rybičky Dory. Modrá zapomnětlivá rybička Dory je známá již z pohádky Hledá se Nemo a v současnosti je hlavní hvězdou pohádky Hledá se Dory (Finding Dory).

Tříkolová dětská koloběžkapevnou konstrukci z kvalitních materiálů, takže vydrží dlouhá léta. Díky koloběžce se děti učí udržovat rovnováhu, rozvíjejí pohybové dovednosti a motoriku. Koloběžka pomáhá posilovat svalstvo na končetinách a děti díky ní tráví čas na čerstvém vzduchu. Zároveň si děti trénují i ​​postřeh a reflexy. Jízda na koloběžce je skvělý způsob pohybové aktivity pro všechny děti. Při jízdě na koloběžce se doporučuje používat ochranné pomůcky a to chrániče na kolena, zápěstí, lokty a přilbu. Pohádková koloběžka se třemi kolečky je mnohem stabilnější, bezpečnější a pohodlnější než klasická koloběžka, proto neváhejte a zakupte ji svým malým rošťákům. Koloběžka má nosnost 20 kg.

Smoby je renomovaný francouzský výrobce kvalitních plastových hraček pro děti. Plast je pevný, odolný, ale zároveň jemný a hladký k dětským ručkám, sametový na dotek. Hračky mají oblé hrany, aby byly děti během veselých her chráněny před zraněními. Barvy na plastových hračkách Smoby rozvíjí dětskou představivost a fantazii, upoutají každé nejmenší děťátko. Koloběžka Finding Dory pro děti má jedinečný design a krásné zářivé barvy, zamiluje se do ní každé děťátko. Proces výroby hraček je přísně kontrolován, splňují i ​​nejvyšší bezpečnostní kritéria. Smoby je zárukou francouzské kvality, originálního designu a jedinečných produktů.

Smoby

Nakúpte u nás hračky Smoby. V ponuke nášho eshopu objavíte detské kuchynky, domčeky pre deti, šmykľavky, odrážadlá aj trojkolky.
Kontakt
Pole s * jsou povinná
loader  Načítám hodnocení...

Vybrali jsme pro vás

loader  Načítám podobné produkty...