Kód: B56904 Kategorie: Dětské přilby
523
Litujeme, produkt momentálně není skladem
Hodnocení:
Nehodnoceno

Dětská přilba Bobby BIG ochrání hlavu dětí při jízdě na odrážedle, kole, skateboardu a kolečkových bruslích před zraněním. Červená helma BIG je vhodná pro děti s obvodem hlavy 48–54 cm. Z vnitřní strany se nacházejí měkké polštářky, které zajišťují pohodlí při nošení, přilba dítě netlačí a neklouže z hlavy dítěte. Komfort nošení zvyšují větrací otvory, které zabraňují nadměrnému pocení hlavy v dětské helmě. Řemínek pro bezpečné zapnutí přilby je nastavitelný, takže jeho velikost můžete individuálně přizpůsobit vašemu malému sportovci. Jednoduchý systém zapínání a rozepínání řemínku na dětské přilbě zvládne bez problémů i malé děťátko.

Přilba pro děti je důležitým ochranným prostředkem dětí při jízdě na kole, bruslení či jízdě na skateboardu nebo odrážedle. Dětská přilba Bobby BIG splňuje příslušné bezpečnostní předpisy. Krásná sytá barva helmy má UV ochranu, aby ji slunce časem nezničilo. Použité zdravotně neškodné materiály jsou recyklovatelné, takže nezatěžují životní prostředí. Německý výrobce BIG poskytuje na své produkty záruku až 3 roky. Aplikované výrobní technologie garantují bezpečnost výrobku vůči dětem. Výrobky Big jsou testovány v nezávislých ústavech a podtrhují kvalitu produktů.

Německá značka BIG je symbolem špičkových hraček, které získávají ocenění na mezinárodní úrovni. Logo značky BIG je buvol, který prezentuje sílu, odolnost a robustnost – přesně to jsou charakteristické prvky této značky. Značka BIG si zakládá na bezpečnosti svých produktů, použité materiály jsou nejen kvalitní, ale i zdravotně nezávadné. Nezaměnitelný design, moderní výrobní postupy a hračky, které splňují požadavky dětí – to je značka BIG. Používat bezpečné ochranné prostředky při sportu, je pro zdraví dětí a spokojenost rodičů velmi důležité.

BIG

Nakúpte u nás špičkové hračky obľúbenej nemeckej značky BIG. Nájdete tu detské odrážadlá, stavebnice pre deti, detské autíčka aj pieskoviská.
Kontakt
Pole s * jsou povinná
loader  Načítám hodnocení...

Vybrali jsme pro vás

loader  Načítám podobné produkty...