Kód: EDU15499 Kategorie: Puzzle pro nejmenší
359
Litujeme, produkt momentálně není skladem
Hodnocení:
Nehodnoceno

Educa skládací hračka, puzzle pro nejmenší děti Baby Tower je krásná skládačka zelené barvy vhodná pro děti od 18 měsíců. Skládačka pro děti s kostkami pro nejmenší děti přispívá k rozvoji jemné motoriky, pohybu a dítě se při hře učí rozpoznávat barvy. Skládačka Baby Tower je puzzle provedeno v pěkné zeleno-žluté housence s pěkným úsměvem, do které děti vkládají jednotlivé dílky. Hračka je velikostí jednotlivých kousků přizpůsobená pro děti od 18 měsíců, a díky tomu je to bezpečná hračka.

Je vyrobena z kvalitního plastového materiálu, který dětem vydrží dlouhou dobu jako nový. Z jednotlivých kousků se dají poskládat 3 různé obrázky a to žirafa, tučňák nebo roztomilý pejsek, který se hraje s míčem. Educa je španělský výrobce dětských hraček, specializující se na puzzle a skládačky, které rozvíjejí představivost dětí. Je to kvalitní výrobek, který splňuje přísné evropské kritéria kvality. Tower Puzzle pro děti se stane oblíbenou hračkou pro všechny dětičky. Rozměry puzzle pro nejmenší děti je 32*20*7 cm.

Educa

Nakúpte u nás hračky Educa. V ponuke eshopu Trendy Mama nájdete krásne detské puzzle s rôznymi motívmi a spoločenské hry.
Kontakt
Pole s * jsou povinná
loader  Načítám hodnocení...

Vybrali jsme pro vás

loader  Načítám podobné produkty...