Kód: ST1293300 Kategorie: Tříkolky od 10 měsíců
  Skladem
1 079
Hodnocení:
Nehodnoceno

SmarTrike tříkolka pro děti Uno Classic je krásná růžovo-zelená tříkolka, vhodná pro děti již od 10 měsíců. Tříkolka roste spolu s vaším dítětem, a proto se dá používat až do 3 let věku dítěte, kdy je schopné přejít na malé kolo. Barevná kombinace krásné fialové a zelené barvy je vhodná pro malá děvčátka. Tříkolka má praktickou, výškově nastavitelnou teleskopickou rodičovskou rukojeť, pomocí které může rodič snadno a pohodlně ovládat jízdu a rychlost dítěte během jeho prvních jízd. Později, když je dítě schopné řídit tříkolku a objevovat svět samo, tyč se dá jednoduše odmontovat. Obsahuje i skládací stupačky, které slouží dítěti k odpočinku.

Řídítka tříkolky obsahují pojistku, pomocí které se dají uzamknout a tak rodič ovládá směr jízdy dítěte. Její zářivé a svěží barvy oslní každé dítě a ihned si ji zamilují. Jízdou na tříkolce si dítě posiluje opěrnou soustavu, což pomáhá správnému vývoji. Bezpečnost při jízdě je pro dítě je zaručena jak díky jisticímu popruhu, tak hrazdě kolem pasu, která slouží zároveň jako opěrka. Praktická plastová nakládací korba se dá využít při hře vašeho dítěte. Během jízdy dítě sedí na ergonomicky tvarovaném pohodlném sedadle, díky čemuž se ani po dlouhém čase neunaví. Tříkolka smarTrike Uno Classic pomáhá dětem s jejich motorickým a pohybovým vývojem. Kola jsou vyrobena z plastu s gumovým středovým pruhem.

Je vyrobena z kvalitních materiálů. Má pevnou kovovou konstrukci, v kombinaci s odolnými plasty, které vám poslouží dlouhá léta. Tříkolka smarTrike Uno Classic je navržena tak, aby se přizpůsobila potřebám vašeho dítěte, a roste spolu s ním. Děti milují jízdu doma či v parku. SmarTrike je celosvětově nejprodávanější a navíc oceňovaná značka dětských tříkolek. Na trhu působí již dekádu, a jako první výrobce přišel s inovací výškově nastavitelné rukojeti pro rodiče. SmarTrike je světový lídr v prodeji, produkci a inovacích dětských tříkolek. S miliony tříkolek prodaných každoročně je zaručeně zárukou kvality.

smarTrike

Nakúpte u nás hračky smarTrike. V ponuke eshopu Trendy Mama nájdete detské trojkolky, kolobežky, odrážadlá a iné produkty smarTrike.
Kontakt
Pole s * jsou povinná
loader  Načítám hodnocení...

Vybrali jsme pro vás

loader  Načítám podobné produkty...