Kód: B01259 Kategorie: Autíčka pro nejmenší
98
Litujeme, produkt momentálně není skladem
Hodnocení:
Nehodnoceno

Autíčko na natahování Mini Bobby Classic vyšlo z dílny německého výrobce BIG. Natahovací autíčko je věrnou kopií klasického odrážedla BIG Bobby Classic. Malé závodní autíčko s precizními detaily je vyhotoveno v červené barvě. Funguje na tzv. pull back pohon - tedy na klasické natahování. Děťátko potáhne malé závodní autíčko dozadu, pustí a mohou se začít malé stolní závody. Autíčko je vhodné pro děti od jednoho roku.

Jelikož značka BIG si dává záležet na bezpečnosti svých produktů, použité materiály jsou zdravotně nezávadné a recyklovatelné, takže nezatěžují životní prostředí. Aplikované výrobní technologie garantují bezpečnost výrobku vůči dětem. Dětské autíčko Mini Bobby Classic má všechny hrany oblé, čímž se minimalizuje riziko zranění. Výrobky BIG jsou testovány v nezávislých ústavech a podtrhují kvalitu produktů. Červené závodní autíčko na natahování je testováno německým kontrolním orgánem TÜV Rheinland v souladu s přísnými bezpečnostními normami GS. Značka BIG poskytuje na výrobky záruku až 3 roky.

Německá značka BIG je výrobce špičkových hraček, které získávají ocenění na mezinárodní úrovni. Logo značky BIG je buvol, který prezentuje sílu, odolnost a robustnost - přesně to jsou charakteristické prvky této značky. Značka BIG si zakládá na bezpečnosti svých produktů, použité materiály jsou nejen kvalitní ale i zdravotně nezávadné. Nezaměnitelný design, moderní výrobní postupy a hračky, které splňují požadavky dětí - to je značka BIG.

BIG

Nakúpte u nás špičkové hračky obľúbenej nemeckej značky BIG. Nájdete tu detské odrážadlá, stavebnice pre deti, detské autíčka aj pieskoviská.
Kontakt
Pole s * jsou povinná
loader  Načítám hodnocení...

Vybrali jsme pro vás

loader  Načítám podobné produkty...