Kód: SM430102 Kategorie: Magnetky pro děti
  Skladem
269
Hodnocení:
Nehodnoceno

Sada magnetických písmen Smoby je výborný doplněk ke školní tabuli pro děti. Souprava písmen na tabuli je tvořena 72 písmeny, čísly a matematickými znaky. Děti si z magnetických písmen mohou na dětské tabuli vytvářet různé obrazce, učit se skládat první slovíčka nebo počítat jednoduché příklady. 72 magnetických písmen pomůže dětem v předškolním a mladším školním věku s učením se písmen a čísel. Je to velmi dobrá pomůcka na hravé učení se. Manipulací s malými písmenky se rozvíjí i jemná motorika a manuální zručnost.

Smoby je renomovaný francouzský výrobce velmi kvalitních plastových hraček pro děti. Plast na hračkách Smoby je pevný a odolný, zároveň je velmi jemný a hladký, je to plast sametový na dotek. Všechny dětské hračky mají oblé hrany, aby vaše děti byly během veselých her v bezpečí a chráněny před zraněními. Proces výroby hraček Smoby je přísně kontrolován, hračky splňují i ​​ta nejvyšší bezpečnostní kritéria. Sadou magnetek potěšíte každé dítě, které má svou vlastní magnetickou školní tabuli.

Smoby

Nakúpte u nás hračky Smoby. V ponuke nášho eshopu objavíte detské kuchynky, domčeky pre deti, šmykľavky, odrážadlá aj trojkolky.
Kontakt
Pole s * jsou povinná
loader  Načítám hodnocení...

Vybrali jsme pro vás

loader  Načítám podobné produkty...