Kód: B56809 Kategorie: Nočníky
523
Litujeme, produkt momentálně není skladem
Hodnocení:
Nehodnoceno

Děti hravě naučíte mýt si zoubky a tvářičku s jejich vlastním umyvadlem BIG. Červené dětské umyvadlo se dá připojit na okraj standardní vany bez šroubování, pouze pomocí systému dvou upínacích svorek. Umývátko pro děti má sklápěcí zrcadlo, pohárek a zubní kartáček, celé je dekorované krásnými nálepkami s motivem autíčka. Dětské umyvadlo je vhodné pro děti od jednoho roku a využijí ho holčičky i kluci. Díky hlubokému klenutí se do umyvadla vejde dostatek vody a jednoduchý odtok uprostřed umyvadla umožňuje jeho praktické čištění.

Nakolik si značka BIG dává záležet na bezpečnosti svých produktů, použité materiály jsou zdravotně nezávadné a recyklovatelné, takže nezatěžují životní prostředí. Aplikované výrobní technologie garantují bezpečnost výrobku vůči dětem. Dětské umyvadlo BIG všechny hrany oblé, čímž se minimalizuje riziko zranění. Díky vysoceodolnímu a stabilnímu plastu vydrží umyvadlo i nešetrné zacházení. Výrobky BIG jsou testovány v nezávislých ústavech a podtrhují kvalitu produktů. Značka BIG poskytuje na výrobky záruku až 3 roky.

Červené umyvadlo s motivem autíčka je testováno německým kontrolním orgánem TÜV Rheinland v souladu s přísnými bezpečnostními normami GS. Německá značka BIG je výrobce špičkových hraček, které získávají ocenění na mezinárodní úrovni. Logo značky BIG je buvol, který prezentuje sílu, odolnost a robustnost - přesně to jsou charakteristické prvky této značky. Značka BIG si zakládá na bezpečnosti svých produktů, použité materiály jsou nejen kvalitní ale i zdravotně nezávadné. Nezaměnitelný design, moderní výrobní postupy a hračky, které splňují požadavky dětí - to je značka BIG.

BIG

Nakúpte u nás špičkové hračky obľúbenej nemeckej značky BIG. Nájdete tu detské odrážadlá, stavebnice pre deti, detské autíčka aj pieskoviská.
Kontakt
Pole s * jsou povinná
loader  Načítám hodnocení...

Vybrali jsme pro vás

loader  Načítám podobné produkty...