Kód: SM254011 Kategorie: Kočárky pro panenky od 18 měsíců
699
Litujeme, produkt momentálně není skladem
Hodnocení:
Nehodnoceno

Dětský sportovní kočárek pro panenku Disney Princezny je nádherná holčičí hračka, jíž neodolá žádná malá princezna. Má výšku rukojeti 58 cm, je to tedy ideální společník na procházky a hru pro nejmenší holčičky, vhodný již od 18 měsíců. Dívčí kočárek má krásnou růžovou barvu s bílými detaily a obrázkem z pohádky Pincezny. Je vyroben z kvalitního a odolného plastu, který je sametový na dotek. V přední části je opěrka, aby panenka byla během jízdy na kočárku v bezpečí. Ve spodní části je praktický odkládací prostor, do kterého si děti mohou odložit různé drobnosti během procházky. Kočárek pro holčičky má pevná kolečka, která zajišťují hladkou a snadnou jízdu. Každá holčička se s ním ráda vydá na průzkum okolí spolu se svou oblíbenou panenkou usazenou v přední části.

Hraní si s panenkami je krásná hra, kterou mají v oblibě všechny malé holčičky. Kromě zábavy však poskytuje i mnoho možností na růst a rozvoj dítěte. Péčí o panenku jako o vlastní děťátko se dívky přibližují světu dospělých, zkoušejí, co život maminky přináší. Kočárek je výborný doplněk na péči o panenku, je lehoučký, takže i ty nejmenší holčičky s ním mohou vyrazit do ulic a zahrát si na dospělé. Právě napodobováním života dospělých se děti nejdříve naučí jak se orientovat v reálném světě. Je proto důležité poskytovat jim co nejvíce podnětů na takové hry a dívčí kočárek s motivem Princezny je to ideálním prostředkem.

Smoby je renomovaný francouzský výrobce kvalitních hraček pro děti. Plast je pevný, odolný ale zároveň jemný a hladký k dětským ručkám, sametový na dotek. Hračky jsou chráněny před vyblednutím, barvy zůstávají stejně zářivé jako v den koupě během dlouhých let a hračka vypadá dlouho jako nová. Barvy na plastových hračkách Smoby rozvíjí dětskou představivost a fantazii, upoutají každé nejmenší děťátko, proto je to nejlepší dárek pro nejmenší. Proces výroby hraček je přísně kontrolován, splňují i nejvyšší bezpečnostní kritéria. Smoby je zárukou francouzské kvality, originálních designů a jedinečných produktů.

Vlastnosti

  • jedinečný kočárek pro panenku
  • vhodný pro panenku s výškou 42 cm
  • design jako opravdový sportovní kočár pro miminko
  • motiv Princezny
  • v zářivých barvách růžové, zelené a něžné bílé
  • kvalitní francouzský výrobek
  • výška rukojeti je 58 cm
  • ideální pro všechny malé chůvy

Smoby

Nakúpte u nás hračky Smoby. V ponuke nášho eshopu objavíte detské kuchynky, domčeky pre deti, šmykľavky, odrážadlá aj trojkolky.
Kontakt
Pole s * jsou povinná
loader  Načítám hodnocení...

Vybrali jsme pro vás

loader  Načítám podobné produkty...