Kód: B56475 Kategorie: Příslušenství k odrážedlům
229
Litujeme, produkt momentálně není skladem
Hodnocení:
Nehodnoceno

S elektronickým majákem BIG bude vaše dítě středem pozornosti. Zvukový a světelný maják, který je vhodný pro odrážedla BIG Bobby Car Classics a BIG New Bobby Cars, vydává výstražný signál a bliká modře. Modrý maják se napojuje na dvě baterie, které jsou součástí balení. Pod volantem odrážedel je malý tajný otvor, do kterého se snadno instaluje tento originální elektronický maják. Zvukový a světelný modul se automaticky vypne po třech sekundách. Barva majáku je chráněna ÚV stabilizátory, které ji konzervují před poškozením sluncem. Značka BIG poskytuje na výrobky záruku až 3 roky.

Německá značka BIG je výrobce špičkových hraček, které získávají ocenění na mezinárodní úrovni. Logo značky BIG je buvol, který prezentuje sílu, odolnost a robustnost - přesně to jsou charakteristické prvky této značky. Značka BIG si zakládá na bezpečnosti svých produktů, použité materiály jsou nejen kvalitní ale i zdravotně nezávadné. Nezaměnitelný design, moderní výrobní postupy a hračky, které splňují požadavky dětí - to je značka BIG.

BIG

Nakúpte u nás špičkové hračky obľúbenej nemeckej značky BIG. Nájdete tu detské odrážadlá, stavebnice pre deti, detské autíčka aj pieskoviská.
Kontakt
Pole s * jsou povinná
loader  Načítám hodnocení...

Vybrali jsme pro vás

loader  Načítám podobné produkty...