Kód: J09615 Kategorie: Školní tabule pro děti
1 349
Litujeme, produkt momentálně není skladem
Hodnocení:
Nehodnoceno

Janod dřevěná oboustranná magnetická tabule z dílny francouzských designérů je určena pro dívky a chlapce od 3 do 8 let. Oboustranné provedení tabule umožňuje hraní z obou stran. Děti mohou z bílé strany na tabuli psát fixem a z druhé černé strany křídou. Obě strany se dají setřít houbou nebo vlhkým hadříkem, což vám ušetří haldy papíru. Černá strana tabule je magnetická a děti si na ni umí ukládat písmenka abecedy, které jsou součástí balení nebo jiné magnetky. Výška tabule je 127 cm a rozměry hrací plochy tabule jsou 54*6 cm. Dřevěná tabule má provedení v podobě žebříku a jednoduše ji opřete kdekoliv o stěnu. Nožičky tabule mají gumové zakončení, které ochrání podlahu před poškrábáním. Děti tabuli využijí při kreslení, psaní nebo při hrách na povolání.

Magnetická černá strana tabule poslouží dětem na kreslení nebo psaní křídou. Plastovou poličku pod tabulí děti využijí na uložení pomůcek, tužek, kříd a fixů. Odkládací prostor zároveň brání, aby prach z kříd padal na podlahu. Dítě se rádo zabaví a velmi využije i 26 kusů magnetických písmen, díky nimž se děti naučí poznávat první písmena abecedy nebo poslouží na přichycení různých obrázků. Tabuli děti mohou použít na kreslení, při hrách na povolání, například na školu, byznysmenů na schůzi. Starší děti si mohou zahrát hru, při které budou z písmenek skládat různá slova. Manipulací s magnety a kreslením s křídami, fixy, které se dají při této dětské tabuli využít, se rozvíjí motorika dětí. Díky jedinečnému francouzskému designu, kvalitním materiálům a množství doplňků neodolá této nádherné hračce žádné dítě.

Balení dětské tabule je dodáváno s 26 kusy magnetických písmen v zářivých barvách, fixem, houbou na utírání tabule a praktickou plastovou poličkou. Barevné provedení tabule v přírodních barvách se hodí do každého dětského pokoje. Tabule pomáhá rozvíjet kreativitu dětí a nenásilnou formou prostřednictvím hry se děti učí. Kreslením či psaním na tabuli si děti rozvíjejí jemnou motoriku. Janod dřevěná magnetická tabule podporuje fantazii a kreativitu dětí. Tato hračka skvělým pomocníkem pro děti v předškolním a raném školním věku. Díky jedinečnému francouzskému designu, kvalitním materiálům a množství doplňků neodolá této nádherné hračce žádné dítě.

Janod je renomovaná francouzská společnost, která přináší dětem prvotřídní hračky ze dřeva. Dřevěná hračka francouzské značky Janod je vyrobena na základě nekompromisního přístupu - výrobce uvolní do prodeje jen takové hračky, které splňují bezpečnostní kritéria a zabraňují zranění dítěte. Vizí značky Janod je používání materiálů s certifikátem FSC. Certifikát FSC označuje dřevo, které je vytěžené ze zodpovědně obhospodařovaných lesů, přičemž je zachována biologická rozmanitost, ekologie a obnovitelnost zdrojů. Dřevo je ošetřeno tak, aby se neštípilo a použité barvy a laky na povrchové úpravě jsou zdravotně nezávadné a bezpečné.

Vlastnosti

  • oboustranná dřevěná tabule s 30 doplňky
  • černá strana magnetická
  • výškově nastavitelná
  • dřevo pochází ze zodpovědně obhospodařovaných lesů, které žádným způsobem nenaruší rovnováhu v přírodě (certifikát FSC)
  • na povrchu hračky jsou použity zdravotně nezávadné barvy a laky
  • vhodná pro děti od 3 do 8 let
  • rozměry 54*6*127 cm
  • praktické gumové opěrky nohou brání poškrábání podlahy
  • barevné provedení je v přírodních odstínech
  • rozvíjí dětskou motoriku, kreativitu a fantazii
  • váha 3,95 kg
  • splňuje nejpřísnější standardy a předpisy
  • úžasný francouzský design

 

Janod

Nakúpte u nás nádherné nadčasové drevené hračky Janod. Vaše deti určite oslovia drevené detské stavebnice, drevené kuchynky pre deti i hračky pre najmenších.
Kontakt
Pole s * jsou povinná
loader  Načítám hodnocení...

Vybrali jsme pro vás

loader  Načítám podobné produkty...