Kód: J08542 Kategorie: Garáže a sety aut
649
Litujeme, produkt momentálně není skladem
Hodnocení:
Nehodnoceno

Dřevěná stavebnice Janod Safari se zvířátky je špičkový výrobek splňující přísná kritéria kvality a bezpečnosti. Hračka z dřeva poskytne vašemu dítěti mnoho herních podnětů, rozvíjí fantazii a manuální dovednosti dětí. Stavebnice pro děti zobrazuje safari park se spoustou zvířátek v pestrých barvách. Velké dřevěné safari patří do série hraček Story Set, které se dají libovolně kombinovat, a tak si děti mohou budovat vlastní malé městečko. Velké safari obsahuje 19 dílů, mezi nimiž najdou děti 2 dobrodruhy, safari auto s přívěsem, který se připojuje k autu pomocí magnetu, oplocení a palmy. Slon, hroch, žirafa, krokodýl, zebra, opice, kamzík a pštros jsou obyvateli tohoto pěkného safari. 9 zvířátek zaujme pozornost dětí zářivými barvami.

Díky bohatému příslušenství se děťátko zahraje s dřevěným safari i samo a při hře s jinými dětmi si aktivně rozvíjí komunikační schopnosti, když pojmenovává jednotlivé součásti safari. Dětská dřevěná stavebnice je vhodná pro dívky i chlapce od 3 let. Povrchová úprava dřevěných hraček je zdravotně nezávadná, takže i když si menší dítě dá hračku do pusy, nehrozí zdravotní rizika. Krásné barevné ošetření hraček zajišťuje stálobarevnost dlouhá léta. Dřevěná hračka značky Janod je vyrobena na základě nekompromisního přístupu - výrobce uvolní do prodeje jen takové hračky, které splňují bezpečnostní kritéria a zabraňují zranění dieťaťa.Jasné barvy jsou odolné vůči otěru a hračka ze dřeva Janod bude celá léta jako nová.

Francouzská společnost Janod píše svou historii již od roku 1970 a za toto období je známá širokou nabídkou prvotřídních hraček ze dřeva. V nabídce značky Janod najdeme dřevěné hračky s tradicí, které jsou však vyráběny moderními technologiemi a splňují očekávání a potřeby dnešních dětí a jejich rodičů. Díky použitým kvalitním materiálům získáte pro své dítě nadčasovou hračku, se kterou se budou hrát i další generace. Výrobky společnosti neustále podstupují inovace, aby naplňovali moderní trendy. Za kvalitou francouzské značky Janod stojí i mezinárodní ocenění jako PAL Awards za hračky podporující rozvoj řeči či zlatá příčka v Best Toy Award v Oppenheim Toy Portfolio Award, kde o vítězi rozhodují děti, rodiče a pedagogové.

 Vlastnosti

  • kvalitně opracovaný dřevěný materiál
  • povrchová úprava ze zdravotně nezávadných barev a laků
  • v soupravě 19 dílů
  • rozměry: 27*5*21 cm
  • vhodná pro děti od 36 měsíců
  • pestrobarevné provedení
  • čištění navlhčeným hadříkem
  • splňuje nejpřísnější bezpečnostní kritéria
  • výjimečný francouzský design

Janod

Nakúpte u nás nádherné nadčasové drevené hračky Janod. Vaše deti určite oslovia drevené detské stavebnice, drevené kuchynky pre deti i hračky pre najmenších.
Kontakt
Pole s * jsou povinná
loader  Načítám hodnocení...

Vybrali jsme pro vás

loader  Načítám podobné produkty...