Kód: SM410400 Kategorie: Školní tabule pro děti
  Skladem
1 749
Hodnocení:
Nehodnoceno

Dřevěná tabule oboustranná od francouzského výrobce Smoby je vyhotovena z pevného světlého dřeva v kombinaci s odolným plastem, příjemným na dotyk. Nadčasovou tabuli ocení chlapci i děvčata již od 3 let – z jedné strany si na ni mohou psát fixkou a z druhé strany křídou. Obě strany se pak dají jednoduše setřít hadříkem nebo houbou. Pod kreslicí plochou je úložný prostor na kreslicí pomůcky, který částečně chrání podlahu před padajícím prachem z křídy. Na boční straně se nachází šedý box, do kterého si mohou uložit magnetická písmenka. Klip ve vrchní části poslouží dětem na odkládání papírů s oblíbenými obrázky.

Děti se mohou těšit na bohatou sadu 80 doplňků, mezi nimiž najdou magnetická písmenka, čísla, znaky, fixku, barevné křídy a hadřík. Tabule je vyhotovena v příjemné kombinaci jemné tyrkysové a oranžové barvy, ozdobí každý dětský pokojíček. Zahrají si s ní na dlouhé roky, přičemž si budou užívat zábavu a zároveň se učit vytvářet svá první slova, počítat různé příklady a rozvíjet si tak logické myšlení. Tato dětská pomůcka na kreslení pomáhá rozvíjet umělecké vlohy, dětskou fantazii a šikovnost při kreslení. Díky množství doplňků je tato hračka skvělým pomocníkem pro děti v předškolním a raném školním věku, je vhodným doplňkem do předškolních zařízení.

Tabule pro děti se dá velmi rychle složit, nezabírá mnoho místa. Její rozměry jsou 50*55*120 cm, přičemž celková výška je 120 cm. Smoby již dlouhá léta přináší dětem nadčasové hračky s pravým francouzským designem. Materiál na hračkách Smoby je pevný, odolný, ale zároveň jemný a hladký k dětským ručkám. Všechny dětské hračky mají oblé hrany, aby vaše děti byly během veselých her v bezpečí a chráněny před zraněními. Produkty Smoby všestranně rozvíjejí vaše děti, formují jejich osobnost, upoutají každé nejmenší děťátko. Hračky splňují i ta nejvyšší bezpečnostní kritéria a jsou zárukou špičkové francouzské kvality.

Smoby

Nakúpte u nás hračky Smoby. V ponuke nášho eshopu objavíte detské kuchynky, domčeky pre deti, šmykľavky, odrážadlá aj trojkolky.
Kontakt
Pole s * jsou povinná
loader  Načítám hodnocení...

Vybrali jsme pro vás

loader  Načítám podobné produkty...