Kód: J03104 Kategorie: Hry na zahradu
  Skladem
399
Hodnocení:
Nehodnoceno

Janod dřevěné Champion Diabolo je zajímavá vzdělávací hračka vhodná pro kluky od 5 let. Má velikost 10 cm, rukojeti jsou vyrobeny z kvalitního dřeva, prostřední část má modrou barvu. Dřevěná hračka pro děti má velký význam pro jejich fyzický vývoj. Tím, že se snaží prostřední část udržet na šňůrkách, rozvíjejí svou jemnou motoriku a trénují si také trpělivost. Žonglování s diabolem mohou děti zabavit nejen sebe, ale i své okolí na dlouhou dobu. Dřevěné diabolo pro děti je nadčasová hračka, která bude moderní a pěkná i po letech, je vyrobena z kvalitního dřeva a zdravotně nezávadných a odolných barev.

Dřevěné hračky jsou dnes ve světě velmi populární a to ne nadarmo. Manipulací s dřevěnými hračkami se rozvíjí jemná dětská motorika, zkoumáním dřevěných povrchů se zvyšuje a rozvíjí hmatová citlivost. Všechny hračky Janod mají edukační charakter, přispívají k mentálnímu a fyzickému rozvoji dítěte. Dřevo na hračkách Janod je ošetřeno tak, aby se neštiepilo a použité barvy a laky na povrchové úpravě jsou zdravotně nezávadné a bezpečné. Díky použitým materiálům a jedinečnému designu je dřevěná hračka Janod nadčasová, bude se s ní hrát několik dalších generací. Janod je držitelem certifikátu FSC (Forest Stewardship Council), což označuje dřevo, které je vytěžené ze zodpovědně obhospodařovaných lesů bez narušení rovnováhy v přírodě a omezování původních obyvatel.

Společnost Janod produkuje kvalitní dřevěné hračky s francouzským designem, které jsou jednak hravé a jednak rozvíjejí inteligenci dětí. Hračky pro děti Janod splňují všechny přísné standardy a předpisy, proto si můžete být jisti, že děti se hrají a baví v naprosto bezpečné atmosféře. Vedle maximální bezpečnosti mají i atraktivní provedení a dětem po celém světě přinášejí plno radosti a veselosti. Za kvalitou značky Janod stojí mezinárodní ocenění: PAL Awards, za hračky podporující rozvoj řeči a zlatá příčka v Best Toy Award v Oppenheim Toy Portfolio Award, kde o vítězi rozhodují rodiče, pedagogové a děti.

Vlastnosti

  • dřevěné diabolo s jemným povrchem
  • dřevo pochází ze zodpovědně obdělávaných lesů, které nijak nenaruší rovnováhu v přírodě (certifikát FSC)
  • vhodné pro děti od 5 let
  • velikost 10 cm
  • ze zdravotně nezávadných materiálů a barev
  • velký vzdělávací význam
  • rozvíjí dětskou motoriku
  • splňuje nejpřísnější standardy a předpisy pro maximální bezpečnost dětí
  • krásný francouzský design

Janod

Nakúpte u nás nádherné nadčasové drevené hračky Janod. Vaše deti určite oslovia drevené detské stavebnice, drevené kuchynky pre deti i hračky pre najmenších.
Kontakt
Pole s * jsou povinná
loader  Načítám hodnocení...

Vybrali jsme pro vás

loader  Načítám podobné produkty...