Kód: SM843830 Kategorie: Hračky pro miminka zvukové
319
Litujeme, produkt momentálně není skladem
Hodnocení:
Nehodnoceno

Smoby dětské figurky Cotoons Rolly Polys s těžištěm ve svém dně jsou provedeny ve třech vyhotoveních žabka Wabap, opička Moki a zebra Punky. Dětské figurky pro kojence nikdy nespadnou, díky svému těžišti a oblému dnu. Figurky pro děti mohou děti houpat ze strany na stranu a vždy se udrží ve svém těžišti. Dětské figurky Cotoons vydávají melodické zvuky, které okamžitě strhnou pozornost dítěte, a stane se to jejich oblíbenou hračkou.

Jsou v roztomilém provedení malých zvířátek Moki, Wabap a Punky ze seriálu dětských hraček Cotoons. V krásných barvách, z kvalitního plastového materiálu, který je pevný, jemný a zdravotně nezávadný. Jejich rozměr je na výšku 17 cm. Vyberte si provedení 1., 2. nebo 3. dle vašeho výběru. Děti si s nimi užijí opravdu hodně zábavy. Cena je za 1 kojeneckou hračku. Smoby francouzský výrobce hraček, je renomovaný výrobce hraček, které jsou kvalitní a zároveň jedinečné. Plastový materiál je příjemný a sametový na dotek, vhodný pro jemné dětské ručky.

Smoby

Nakúpte u nás hračky Smoby. V ponuke nášho eshopu objavíte detské kuchynky, domčeky pre deti, šmykľavky, odrážadlá aj trojkolky.
Kontakt
Pole s * jsou povinná
loader  Načítám hodnocení...

Vybrali jsme pro vás

loader  Načítám podobné produkty...