Kód: B57113 Kategorie:
294
Litujeme, produkt momentálně není skladem
Hodnocení:
Nehodnoceno

Figurky PlayBIG Bloxx, které skvěle doplňují stavebnici Peppa Pig BIG jsou krásné figurky pro všechny dětičky od 18 měsíců. Motiv pohádky o prasátku Peppa Pig baví nejmenší děti v televizi již několik let a zaručí, že tuto pohádkovou skládačku bude milovat každý malý chlapeček i holčička. V jednom balení se nacházejí hned 4 figurky celé rodinky - prasátko Peppa, bratříčku Georg, tati Pig a mamka Pig. Figurky jsou kompatibilní se stavebnicemi BIG, ale také s kostkami Lego Duplo, takže vaši malí stavitelé si díky nim mohou užít kopec zábavy při skládání nejrůznějších staveb a při vymýšlení příběhů.

Dětské stavebnice Lego či BIG jsou nejen velmi zábavnou a veselou hračkou, ale mají obrovský význam při vývoji dítěte. Když děťátko plánuje, navrhuje, vymýšlí, staví a bourá všelijaké domky, hradby a bunkry, rozvíjí při tom svou fantazii, představivost, kreativní myšlení. Když uvažuje nad tím, jak do sebe jednotlivé kostky zapadají, rozvíjí i své logické myšlení. Dále se prostřednictvím dětské skládačky rozvíjejí i pohybové dovednosti a jemná motorika, děti poznávají barvy a tvary, učí se o nových věcech.

BIG je renomovaný německý výrobce, který má celosvětově vedoucí postavení ve výrobě vysoce kvalitních plastových hraček pro děti. Jejím symbolem je buvol, jehož charakteristiky jsou: síla, robustnost a odolnost a zároveň to jsou charakteristiky pro všechny dětské hračky BIG. Rodiče této značce důvěřují a chválí ji hlavně kvůli prokázané bezpečnosti, nejvyspělejší technice při výrobě a používání neškodných a recyklovatelných materiálů. Na dětskou hračku je poskytnuta záruka 3 roky a plast obsahuje speciální UV filtr, který zajistí, že hračka je krásná a zářivá přesně jako v první den. Německý výrobce je zárukou kvality, jedinečnosti a bezpečnosti, abyste se během hry nikdy nemuseli bát o své ratolesti.

BIG

Nakúpte u nás špičkové hračky obľúbenej nemeckej značky BIG. Nájdete tu detské odrážadlá, stavebnice pre deti, detské autíčka aj pieskoviská.
Kontakt
Pole s * jsou povinná
loader  Načítám hodnocení...

Vybrali jsme pro vás

loader  Načítám podobné produkty...