Kód: SM110106 Kategorie: Hračky do postýlky
359
Litujeme, produkt momentálně není skladem
Hodnocení:
Nehodnoceno

Smoby hudební skříňka Cotoons je nádherná hrací skříňka vhodná pro nejmenší děti od 0 měsíců. Skvělé na této hračce pro miminka je, že má natahovací mechanismus a tak k ní nejsou potřeba baterky. Je to novinka mezi hracími skříňkami, která bude určitě oblíbená mezi nejmenšími dětmi. Má oválný tvar a dá se velmi snadno připevnit na okraj postýlky pomocí ohebného plastového pásku, který se přizpůsobí tloušťce okraje postýlky miminka. Zelený lístek ve spodní části má délku 7 cm. Po jeho potáhnutí začne hudební skříňka pro miminka hrát uklidňující melodie, které děťátko upoutají a zároveň ho uspí. Zajímavostí hračky pro nejmenší je točící se kruh s pohádkovými postavičkami Cotoons. Pozadí barevného kruhu se točí proti směru hodinových ručiček a pohádkové postavičky v popředí se točí ve směru hodinových ručiček, což spolu vytváří krásný pohádkový kolotoč.

Hrací skříňka pro nejmenší děti se dá využít nejen v postýlce, ale také v kočárku nebo autosedačce při dlouhém cestování, protože se snadno upevňuje i přenáší. Stane se určitě oblíbeným společníkem na dlouhých cestách každého nejmenšího děťátka. Hudební hračka pro nejmenší má nejen dekorativní význam, ale pomáhá dětem i při rozvoji sluchu. Jemné melodie nejmenší děti upoutají, orientují je na vnější svět, který zatím ještě nemají prozkoumán. K hračce nepotřebujete baterie, přichází v dárkovém balení. Její bílo-růžové barevné provedení zaručí, že to bude oblíbená hračka nebo doplněk každého nejmenšího děvčátka.

Smoby je renomovaný francouzský výrobce plastových hraček pro děti. Plast na hračkách Smoby je pevný, odolný ale zároveň jemný a hladký k dětským ručkám, sametový na dotek. Všechny dětské hračky mají oblé hrany, aby vaše děti byly během veselých her v bezpečí a chráněny před zraněními. Barvy na plastových hračkách Smoby podněcují a rozvíjejí dětskou představivost a fantazii, upoutají každé nejmenší děťátko, proto je to nejlepší dárek pro nejmenší. Proces výroby hraček Smoby je přísně kontrolován, hračky splňují i ​​ty nejvyšší bezpečnostní kritéria. Smoby je zárukou francouzské kvality, originálních designů a jedinečných produktů, které vynikají na evropském trhu.

Smoby

Nakúpte u nás hračky Smoby. V ponuke nášho eshopu objavíte detské kuchynky, domčeky pre deti, šmykľavky, odrážadlá aj trojkolky.
Kontakt
Pole s * jsou povinná
loader  Načítám hodnocení...

Vybrali jsme pro vás

loader  Načítám podobné produkty...