Kód: SM211013 Kategorie: Hračky se zvuky
589
Litujeme, produkt momentálně není skladem
Hodnocení:
Nehodnoceno

Smoby hudební nástroj xylofon pro nejmenší děti je dodáván spolu s bubny a s paličkami. Hudební nástroj, který vydává krásné zvuky a učí dítě na jedné straně šikovně zacházet s nářadím, rozvíjí jeho motorické schopnosti a koordinaci pohybů při hře s paličkami. Dítě se hrou učí pamatovat si zvuky, rozlišovat je od sebe, rozlišovat barvy, rytmus a melodie. Aby trefilo se na příslušné políčko paličkou a pochopilo souvislost mezi bubnováním po různých površích. Xylofon pro děti má jemné oblé tvary, kterými si dítě neublíží.

Hračka pro nejmenší děti je vhodná od 12 měsíců věku. Má pěkné barevné provedení zeleno oranžové barvy z různobarevnými klávesami, modrými bubny a pěkným modrým zvonkem. Produkty Smoby mají vysokou kvalitu, a jsou držitelem evropských certifikátů kvality. Smoby je renomovaná francouzská značka, která se zabývá výrobou kvalitních hraček ze zdravotně nezávadných materiálů. Rozměry xylofonu pro nejmenší jsou 31*26*25 cm.

Smoby

Nakúpte u nás hračky Smoby. V ponuke nášho eshopu objavíte detské kuchynky, domčeky pre deti, šmykľavky, odrážadlá aj trojkolky.
Kontakt
Pole s * jsou povinná
loader  Načítám hodnocení...

Vybrali jsme pro vás

loader  Načítám podobné produkty...