Kód: K962762 Kategorie: Pouzdra a řetízky na dudlíky
209
Litujeme, produkt momentálně není skladem
Hodnocení:
Nehodnoceno

Klip na dudlík s plyšovou kravičkou Les Amis francouzské značky Kaloo je vhodný pro nejmenší děti od 0 měsíců. Klip na dudlík ve velikosti 22 cm je praktickou pomůckou, díky které budete vždy vědět, kde má váš drobeček svůj oblíbený dudlík. Kromě toho, že se na něj dá připnout dětský dudlík, je to i zábavná hračka pro nejmenší děti. Skřipec na přichycení dudlíku pro miminka je vyhotoven v podobě strakaté kravičky, v hnědo-krémovém barevném provedení, z jemného plyše, který je velmi příjemný na dotek, a tak se miminko může zabavit na dlouhou dobu. Dětské hračky a doplňky Kaloo v sobě odrážejí francouzský cit pro krásu, dokonalost a jedinečnost.

Klip na dudlík je zároveň velmi dobrou pomůckou pro vzbuzení a rozvoj hmatové citlivosti nejmenších dětí, která je v prvních týdnech po narození nejcitlivější. Hra s plyšovými hračkami je důležitá pro vývoj každého dítěte, zvyšuje aktivitu jejich mozku, formuje jejich osobnost, dovednosti i schopnosti. Klip na dudlík s plyšovou kravičkou je proveden v jemných barevných odstínech, které děti uklidňují. S hračkou není problém ani dětské ochutnávání a kousání, kterými děti často zkoumají předměty kolem sebe. Každá dětská hračka Kaloo je testována, splňuje i ty nejvyšší standardy a je na to připravena.

Proces výroby hraček je důkladně kontrolován, každá hračka musí splňovat přísná evropská kritéria a tak je zajištěna kvalita a maximální bezpečnost produktů, které díky tomu nemají na trhu konkurenci. Kaloo je francouzská společnost, která se již více než 16 let zabývá vývojem měkoučkých plyšových hraček a doplňků pro nejmenší s jedinečným designem, z kvalitních materiálů. Doporučený způsob čištění klipu na dudlík je praní při 30° bez použití bělidel a změkčovadel, aby se zachovala jeho barva a kvalita, pak je třeba klip na dudlík nechat volně usušit. Moderní design, inovativní technologie, precizní zpracování a hebkost k dětské pokožce to jsou produkty francouzské značky Kaloo.

Vlastnosti

  • hebký klip na dudlík z jemného plyše
  • vhodný pro nejmenší děti od 0 měsíců
  • velikost 22 cm
  • jemné barevné provedení
  • praní při 30°, pak nechat volně usušit
  • splňuje nejpřísnější bezpečnostní kritéria
  • unikátní francouzský design

Kaloo

Nakúpte u nás hračky Kaloo. V ponuke eshopu Trendy Mama nájdete plyšové hračky, hracie deky, detské osušky, klipy na cumlíky aj hračky na maznanie.
Kontakt
Pole s * jsou povinná
loader  Načítám hodnocení...

Vybrali jsme pro vás

loader  Načítám podobné produkty...