Kód: SM251023 Kategorie: Kočárky pro panenky od 18 měsíců
759
Litujeme, produkt momentálně není skladem
Hodnocení:
Nehodnoceno

Dětský sportovní kočárek Baby Nurse pro panenku ze Zlaté edice francouzského výrobce Smoby je krásnou a moderní hračkou pro holčičky od 18 měsíců, které touží povozit svou panenku ve vlastním kočárku. Kočárek pro panenku je proveden v přitažlivé kombinaci růžové a bílé barvy, s bílou sedačkou, kterou zdobí jemný barevný potisk a zlatý lem. Potah kočárku je vyroben z příjemného a kvalitního materiálu. Je to velmi pevný a stabilní kočárek s jedinečným designem, který si získá srdce každého malého děvčátka. Rozměry hlubokého kočárku jsou 60*38*55 cm.

Konstrukce kočárku je pevná a kovová v kombinaci s odolnými plasty. Výška rukojeti kočárku pro dětičky je ve výši 55 cm. Díky své odolnosti a pevné železné konstrukci dětem poslouží dlouhá léta. Před vypadnutím chrání panenku vpředu plastová ohrádka. Do kočárku se vejde panenka s rozměrem 42 cm. Dětský sportovní kočárek Baby Nurse Zlatá edice praktický úložný prostor, kde si děti mohou převážet doplňky pro panenku nebo jiné hračky. Stříška kočárku pro panenky je sklopitelná a polohovatelná. Kola jsou plastová a vyrobená z pevného materiálu. Je to realistická replika opravdového sportovního dětského kočárku.

Kočárek pro panenku je skvělý doplněk, pro každou malou princeznu, která chce svou panenku vzít na procházku. Děti milují hru s panenkou, rády ji koupou, převlékají, krmí, uspávají nebo vozí v kočárku. Hra s dětskou panenkou je pro děti důležitá i při rozvíjení komunikačních a jazykových dovedností. Kočárek pro dětskou panenku je kvalitní francouzský výrobek, vyrobený s citem pro francouzský design, s pevnou kovovou konstrukcí, v kombinaci s odolnými plasty. Plastový materiál je kvalitní a sametový na dotek. K čištění používejte pouze houbičku, lehce navlhčenou ve vodě.

Smoby je renomovaný francouzský výrobce kvalitních plastových hraček pro děti. Plast je pevný, odolný a zároveň jemný a hladký k dětským ručkám, sametový na dotek. Barvy na plastových hračkách Smoby rozvíjí dětskou představivost a fantazii, upoutají každé nejmenší děťátko. Proces výroby hraček je přísně kontrolován, splňují i ​​nejvyšší bezpečnostní kritéria. Smoby je zárukou francouzské kvality, originálních designů a jedinečných produktů. Pokud hledáte a kvalitní hračky, hluboký kočárek pro panenky Baby Nurse Zlatá edice je dobrou volbou.

Smoby

Nakúpte u nás hračky Smoby. V ponuke nášho eshopu objavíte detské kuchynky, domčeky pre deti, šmykľavky, odrážadlá aj trojkolky.
Kontakt
Pole s * jsou povinná
loader  Načítám hodnocení...

Vybrali jsme pro vás

loader  Načítám podobné produkty...