Kód: SM250245 Kategorie: Kočárky pro panenky od 18 měsíců
499
Litujeme, produkt momentálně není skladem
Hodnocení:
Nehodnoceno

Dětský kočárek pro panenku Frozen od francouzského výrobce Smoby je moderní bugina na vození panenky. Kočárek pro panenku má bílou stabilní konstrukci a sedací část pro panenky je v zářivé modré barvě s potiskem sněhových vloček. Pohádkový design zvýrazňuje obrázek princezen z pohádky Frozen – Ledové království, která si získala pozornost všech malých dívek. Potah kočárku je vyroben z příjemného a kvalitního materiálu. Do kočárku se vejde panenka s rozměrem 42 cm.

Kočárek pro dětskou panenku je kvalitní francouzský výrobek, vyrobený s citem pro francouzský design, s pevnou konstrukcí, s odolnými plasty. Plastový materiál je kvalitní a sametový na dotek. Je to realistická replika opravdového sportovního dětského kočárku. Kola jsou plastová a vyrobena z pevného materiálu. Kočárek se jednoduše skládá a nezabírá mnoho místa. Rozměry kočárku buginy Frozen jsou 45*36*49 cm.

Smoby bugina pro panenky je vhodná již pro nejmenší holčičky ve věku od 18 měsíců. Je to velmi pevný a stabilní kočárek, s jedinečným designem, který si získá srdce každého malého děvčátka. Díky své odolnosti a pevné konstrukci dětem poslouží dlouhá léta. Rukojeť kočárku pro dětičky je ve výšce 49 cm. Děti milují hru s panenkou, rády ji koupou, převlékají, krmí, uspávají nebo vozí v kočárku, a proto je kočárek pro panenku skvělý doplněk, pro každou malou princeznu, která chce svou panenku vzít na procházku.

Produkty Smoby mají vysokou kvalitu, a jsou držitelem evropských certifikátů kvality. Hra s dětskou panenkou je pro děti důležitá i při rozvíjení komunikačních a jazykových dovedností. Smoby je renomovaná francouzská značka, která se zabývá výrobou kvalitních hraček ze zdravotně nezávadných materiálů. Panenka může být vymyšleným přítelem dítěte, se kterým si vytvoří svůj vlastní svět. Seznamuje se s lidskými city, hraje si na maminku a přitom napodobuje dospělé. K čištění používejte pouze houbičku, lehce navlhčenou ve vodě.

Smoby

Nakúpte u nás hračky Smoby. V ponuke nášho eshopu objavíte detské kuchynky, domčeky pre deti, šmykľavky, odrážadlá aj trojkolky.
Kontakt
Pole s * jsou povinná
loader  Načítám hodnocení...

Vybrali jsme pro vás

loader  Načítám podobné produkty...