Kód: SM253104 Kategorie: Kočárky pro panenky od 18 měsíců
  Skladem
1 859
Hodnocení:
Nehodnoceno

Kočárek Smoby DeLuxe Maxi Cosi & Quinny 3v1 je vynikající kočárek pro panenku, který lze poskládat na 3 různé způsoby: tradiční hluboký kočárek, sportovní kočárek - bugina nebo jej holčička využije jako nosítko pro panenku, ve kterém může panenka spát. Dívčí kočár je vyhotoven v nadčasové a moderní šedé barvě v kombinaci s hnědou, která imituje dřevo a černou. Hračka pro dívky je výborný doplněk péče o panenku, protože malé holčičky se rady o svou panenku starají jako o vlastní miminko. Díky kočárku Smoby se s ní mohou procházet po čerstvém vzduchu, uspávat ji v kolébce nebo v postýlce. Kočárek je jako stvořený pro panenku s výškou 42 cm. Aby byla dětská panenka během procházek v bezpečí, v sedací části kočárku je bezpečnostní pás. Plastové sedadlo je potaženo speciálním textilem.

Kolečka jsou vyrobeny z gumy. Přední kolečka jsou otočné o 360 stupňů, kočárek je stabilní a snadno se s ním manipuluje. Sportovní část vaničky stačí jednoduše složit do vodorovné polohy, napojit na ni vaničku a kočárek se rychle přemění na klasický hluboký kočárek, který se opět vrací do módy. Ručka na dětském kočárku je ergonomicky tvarovaná, aby ji dívky-maminky mohly pohodlně držet. Výška madla od země je 66 cm. Hluboká část vaničky má praktický držák, takže se velmi snadno přenáší. Kočárek disponuje i úložným prostorem pod sedadlem, do kterého si holčička odloží doplňky pro panenku nebo jiné oblíbené hračky.

Design kočárku pro panenku je originální a realistický, vypadá jako opravdový kočárek pro miminko. Kočíkovanie panenky je velmi oblíbená hra mezi nejmenšími holčičkami. Kromě zábavy však poskytuje i mnoho možností na růst a rozvoj dítěte. Rozvíjejí se jazykové a komunikační schopnosti dětí, jemná motorika, city a smysl pro péči. Péčí o panenku jako o vlastní děťátko se dívky přibližují světu dospělých, zkoušejí, co život maminky přináší. Právě napodobováním života dospělých se děti nejdříve naučí, jak se orientovat v reálném světě. Šedý kočárek DeLuxe pro holčičky od 3 let je na to ideálním prostředkem. Kočárek má pevnou plastovou konstrukci, je lehký a zároveň stabilní. Rozměry kočárku pro panenky jsou 52*39*66 cm.

Smoby je renomovaný francouzský výrobce kvalitních plastových hraček pro děti. Plast je pevný, odolný a zároveň jemný a hladký k dětským ručkám, sametový na dotek. Barvy na plastových hračkách Smoby rozvíjí dětskou představivost a fantazii, upoutají každé nejmenší děťátko. Proces výroby hraček je přísně kontrolován, splňují i ​​nejvyšší bezpečnostní kritéria. Smoby je zárukou francouzské kvality, originálních designů a jedinečných produktů.

Vlastnosti

  • krásný kočárek pro panenku 3v1
  • hluboký kočárek, bugina a nosítko
  • multifunkční využití
  • moderní šedý design
  • vhodný od 3 let
  • pro panenku s výškou od 32 do 42 cm
  • s gumovými kolečky
  • odolná plastová konstrukce
  • kvalitní francouzský výrobek

Smoby

Nakúpte u nás hračky Smoby. V ponuke nášho eshopu objavíte detské kuchynky, domčeky pre deti, šmykľavky, odrážadlá aj trojkolky.
Kontakt
Pole s * jsou povinná
loader  Načítám hodnocení...

Vybrali jsme pro vás

loader  Načítám podobné produkty...