Kód: SM220301 Kategorie: Postýlky a kolébky
1 049
Litujeme, produkt momentálně není skladem
Hodnocení:
Nehodnoceno

Smoby kolébka pro panenku Baby Nurse je nádherná hračka vhodná pro holčičky od 18 měsíců. Dívčí hračka má rozměry 52*33*76cm, do kolébky se vejde panenka s délkou 42 cm. Kolébka pro panenku je laděna v něžných růžových odstínech, baldachýn ve vrchní části je bílý s květinkovým motivem. Baldachýn se dá složit dolů, holčičky ho mohou svým miminkům - panenkám zatáhnout, aby si mohli klidně pospat. Hračka pro panenky je vyrobena z kvalitních a odolných materiálů, díky jedinečnému designu a hebkému povrchu mu neodolá žádné nejmenší holčička.

Hraní se s panenkami je krásná hra, kterou mají rády všechny malé holčičky. Kromě zábavy však poskytuje i mnoho možností na růst a rozvoj dítěte. Péčí o panenku jako o vlastní děťátko se dívky přibližují světu dospělých, zkoušejí, co život maminky přináší. Když své miminko uloží do krásné postýlky Smoby a zakryjí jejich baldachýnem, rozvíjejí se jejich pohybové dovednosti, jemná motorika, nabírají jistý pocit zodpovědnosti za své děťátko - panenku. Kolébka pro panenky zajistí klidné noci, aby panenka přestala plakat, stačí ji jemně pohoupat. Panenka není součástí balení.

Smoby je renomovaný francouzský výrobce plastových hraček pro děti. Plast je pevný, odolný ale zároveň jemný a hladký k dětským ručkám, sametový na dotek. Hračky Smoby mají hladké oblé hrany, které slouží jako ochrana před zraněním pro nejmenší děti, aby byly během hraní vždy v bezpečí. Barvy na plastových hračkách Smoby rozvíjí dětskou představivost a fantazii, upoutají každé nejmenší děťátko, proto je to nejlepší dárek pro vaše nejmenší. Proces výroby hraček je přísně kontrolován, splňují i ​​nejvyšší bezpečnostní kritéria. Smoby je zárukou francouzské kvality, originálních designů a jedinečných produktů.

Smoby

Nakúpte u nás hračky Smoby. V ponuke nášho eshopu objavíte detské kuchynky, domčeky pre deti, šmykľavky, odrážadlá aj trojkolky.
Kontakt
Pole s * jsou povinná
loader  Načítám hodnocení...

Vybrali jsme pro vás

loader  Načítám podobné produkty...