Kód: SM864000 Kategorie:
425
Litujeme, produkt momentálně není skladem
Hodnocení:
Nehodnoceno

Kolečko Smoby má příjemnou modrou barvu, proto krásně doplňuje kbelík s obrázkem rybičky Dory. Má jedno kolečko, manipuluje se s ním velmi jednoduše. Kbelík set Smoby je krásná souprava hraček, která je ideální pro hru v písku nebo ve vodě. Součástí soupravy je kbelík s obrázkem rybičky Dory, která je hlavní hrdinkou nové pohádky Finding Dory (Hledá se Dory), ale pamatujete si ji s pohádky Hledá se Nemo. Kbelík má na vrchu sítko na prosévání písku. Děti se prostřednictvím kolečka mohou hrát na zahradníky nebo jej využít k přenášení jiných hraček či nákladu.

Kromě kbelíku v setu najdete i hrábě a lopatku spolu s 2 formičkami. Hra v písku a ve vodě je velmi oblíbená letní aktivita. Děti si při nich tříbí motorické schopnosti a také fantazii a kreativitu. Smoby je francouzský výrobce kvalitních plastových hraček. Hračky Smoby mají pestré barvy a proto podněcují fantazii dětí. Mají také oblé hrany, které chrání děti před zraněním. Plast na hračkách Smoby je sametový na dotek. Set Smoby je zárukou francouzské kvality, bezpečnosti a originality.

Smoby

Nakúpte u nás hračky Smoby. V ponuke nášho eshopu objavíte detské kuchynky, domčeky pre deti, šmykľavky, odrážadlá aj trojkolky.
Kontakt
Pole s * jsou povinná
loader  Načítám hodnocení...

Vybrali jsme pro vás

loader  Načítám podobné produkty...