Kód: SM750308 Kategorie: Dvoukolové koloběžky
889
Litujeme, produkt momentálně není skladem
Hodnocení:
Nehodnoceno

Dvoukolová koloběžka Cars Carbon je originální koloběžka pro chlapce, kterou si zamilují už při prvním pohledu. Aby Blesk McQueen z pohádky Cars hravě zvládal i náročnější trasy, byl vybaven unikátními karbonovými díly a většími koly. Právě karbonovým autíčkem byla inspirována koloběžka Smoby. Pohádkový motiv, moderní šedo-červené barevné provedení, možnost jednoduchého sbalení na cesty, to vše jsou jedinečné součásti dětské koloběžky Smoby. Dětská Dvoukolová koloběžka je lehká, jezdí se na ní velmi snadně a pohodlně. Kolečka jsou chráněna proti proražení, v případě potřeby se dají jednoduše odmontovat a vyměnit za nové. Pohádková koloběžka je vhodná pro chlapce od 5 let. protiskluzová řidítka, které jsou zároveň sametově hebká na dotek.

Koloběžka se dá velmi jednoduše složit na polovinu a tak si ji mohou vaše ratolesti sbalit na dovolené či výlety. Chlapecká koloběžka má pevnou konstrukci, je vyrobena z kvalitních materiálů, takže vydrží dlouhá léta. Koloběžka má nastavitelnou rukojeť, proto se vašemu dítěti skvěle přizpůsobí. Děti milují jízdu na koloběžce, protože je to vždy vzrušující zážitek a velmi zábavný způsob trávení volného času. Kromě toho se díky koloběžce děti učí udržovat rovnováhu, rozvíjejí pohybové dovednosti a motoriku. Koloběžka pomáhá posilovat svalstvo na končetinách a děti díky ní tráví čas na čerstvém vzduchu. Zároveň si děti trénují i ​​postřeh a reflexy. Pohádkový motiv podněcuje dětskou fantazii. Rychlá jízda na koloběžce je skvělý a velmi oblíbený způsob pohybové aktivity pro všechny děti.

Smoby je renomovaný francouzský výrobce velmi kvalitních plastových hraček pro děti s jedinečným designem. Plast na hračkách Smoby je pevný a odolný, zároveň je velmi jemný a hladký, je to plast sametový na dotek. Všechny dětské hračky mají oblé hrany, aby vaše děti byly během veselých her v bezpečí a chráněny před zraněními. Barvy na plastových hračkách Smoby podněcují a rozvíjejí dětskou představivost a fantazii. Koloběžka upoutá každé dítě a je to skvělý dárek pro nezbedné děti. Proces výroby hraček Smoby je přísně kontrolován, hračky splňují i ​​ty nejvyšší bezpečnostní kritéria. Při jízdě na koloběžce se doporučuje používat ochranné pomůcky: chrániče na kolena, zápěstí, lokty a přilbu. Koloběžka má nosnost 50 kg.

Smoby

Nakúpte u nás hračky Smoby. V ponuke nášho eshopu objavíte detské kuchynky, domčeky pre deti, šmykľavky, odrážadlá aj trojkolky.
Kontakt
Pole s * jsou povinná
loader  Načítám hodnocení...

Vybrali jsme pro vás

loader  Načítám podobné produkty...