Kód: SM750181 Kategorie: Tříkolové koloběžky
  Skladem
999
Hodnocení:
Nehodnoceno

Tříkolová koloběžka Frozen 2 od francouzského Smoby představuje vynikající dárek pro všechny děti a zejména holčičky již od 3 let. Nádherný emblém s motivem Ledové království 2 zdobí řídítka koloběžky s obrázkem princezen Anny a Elzy. Krásné barevné provedení v bílé a odstínech modré zaujme každé děvčátko na první pohled a ihned připomene slavnou animovanou pohádku. Koloběžka se vyznačuje výbornou stabilitou na třech tichých a kvalitních gumových kolečkách, která si snadno poradí s každou nerovností terénu. Samozřejmostí jsou řídítka, která jsou výškově nastavitelné od 64 do 67 cm, takže koloběžka roste spolu s vaším dítětem.

Dětská koloběžka Frozen 2 má kvalitní gumové rukojeti, které jsou protiskluzové. Celokovový rám koloběžky spolehlivě vydrží všechny nástrahy cesty a s přehledem udrží holčičku na kolech. Při jízdě na koloběžce je dobré myslet i na ochranné doplňky, které jsou u malých dětí zapotřebí. Celkové rozměry koloběžky jsou 52*32*72 cm. Koloběžka je skladná a jednoduchá na manipulaci. Smoby je francouzským výrobcem dětských hraček, který zaručuje kvalitu a odolnost koloběžky vyrobené podle evropského standardu. Francouzská značka Smoby je zárukou kvality ověřena během dlouhých let své existence.

Smoby

Nakúpte u nás hračky Smoby. V ponuke nášho eshopu objavíte detské kuchynky, domčeky pre deti, šmykľavky, odrážadlá aj trojkolky.
Kontakt
Pole s * jsou povinná
loader  Načítám hodnocení...

Vybrali jsme pro vás

loader  Načítám podobné produkty...