Kód: K963335 Kategorie: Kolotoče nad postýlku
1 009
Litujeme, produkt momentálně není skladem
Hodnocení:
Nehodnoceno

Kaloo hudební kolotoč nad postýlku Colors-Musical Mobile je krásná hračka vhodná pro nejmenší děti od 0 měsíců. Má velikost 26cm a jeho součástí je praktická tyč na připojení k postýlce. Na dětském kolotoči jsou zavěšeny zvířátka sovička, slepice a beruška spolu s jablkem. Všechny tyto části se dají otáčet, čímž kolotoč určitě zaujme každého prcka. Děti jsou po narození velmi citlivé na všechny vnější podněty, snaží se rozeznávat věci kolem sebe, poznávají nový neznámý svět. Právě hrací kolotoč se zvuky může být velmi nápomocný při rozvoji dítěte od časného věku, může se díky němu naučit poznávat barvy, tvary, povrchy. Hračky na kolotoči jsou jemné a hebké k dětské pokožce. Hračka pro miminka je zabalena v krásném dárkovém balení, takže jí můžete obdarovat své nejbližší bez starostí o dárkovou krabičku.

Hra s plyšovými hračkami je důležitá pro vývoj každého dítěte, zvyšuje aktivitu jejich mozku, formuje jejich osobnost, dovednosti i schopnosti. Jelikož se sluch dítěte začíná rozvíjet už v matčině bříšku, po narození je citlivé i na ty nejmenší a nejjemnější zvuky již od prvního dne. Dokáže rychle rozpoznat různé melodie a písně, nemluvě o hlasech, které se mu promlouvají. Hrací kolotoč nad postýlku je nejlepší na zabavení miminka. Nejmenší děti mají rády pestré a syté barvy, protože v prvních týdnech života rozeznávají jen ty nejvýraznější barvy. Tento dětský kolotoč pro nejmenší se může díky originálnímu a jedinečnému vzhledu, pestrým barvám a hebkému povrchu stát společníkem dětí na každý den.

Kaloo je francouzská společnost, která se již více než 16 let zabývá vývojem měkoučkých plyšových hraček s jedinečným designem, z kvalitních materiálů. Dětské hračky Kaloo v sobě odrážejí francouzský cit pro krásu, dokonalost a jedinečnost. Proces výroby hraček je důkladně kontrolován, každá hračka musí splňovat přísná evropská kritéria a tak je zajištěna kvalita a maximální bezpečnost produktů, které díky tomu nemají na trhu konkurenci. Kaloo dbá na potřeby a touhy nejmenších dětí, které se díky tomu cítí při hračkách Kaloo dobře a bezpečně. Dětská hračka se dá velmi pohodlně čistit, doporučený způsob čištění je použití mokré hadříky na povrch, aby se nepoškodila hrací část kolotoče.

Vlastnosti

  • veselá hračka nad dětskou postýlku
  • vhodná pro nejmenší děti od 0 měsíců
  • krásné barevné provedení
  • velikost 26cm
  • ideální na zabavení nejmenší, vydává šustivé zvuky
  • v dárkovém balení
  • splňuje nejpřísnější bezpečnostní kritéria
  • čištění mokrým hadříkem na povrchu
  • francouzský design

Kaloo

Nakúpte u nás hračky Kaloo. V ponuke eshopu Trendy Mama nájdete plyšové hračky, hracie deky, detské osušky, klipy na cumlíky aj hračky na maznanie.
Kontakt
Pole s * jsou povinná
loader  Načítám hodnocení...

Vybrali jsme pro vás

loader  Načítám podobné produkty...