Kód: SM311102 Kategorie: Elektronické kuchyňky
2 699
Litujeme, produkt momentálně není skladem
Hodnocení:
Nehodnoceno

Dětská elektronická kuchyňka CookMaster Verte představuje jednu z nejmodernějších designérských kuchyněk pro děti na trhu. Je provedena v krásných barvách svěží zelené barvy v kombinací s bílou kuchyňskou deskou a stříbrnými detaily. Kuchyňka má zabudovaný elektronický modul a vydává realistické zvuky při vaření. Kuchyňka je vhodná pro děti od 3 let a hra s ní je neomrzí dlouhá léta. Je to ideální kuchyňka do dětského pokoje. Dá se sestavit na menší nebo větší verzi s jídelním pultem. Dětská kuchyňka má řadu propracovaných detailů a nese se ve stylu francouzské elegance a šarmu. Její barevné provedení koresponduje s posledními trendy bytového designu a architektury a také díky tomu je hra realističtější. Tato úžasná kuchyňka zajistí vašim ratolestem dlouhé hodiny strávené hrou v kreativním prostředí se spoustou realistických kuchyňských doplňků.

Tato kuchyňka má inovativní design má pečicí troubu s otevíratelnými dvířky a autentickým roštem, kde si děti mohou péct chutné koláčky, a jiné dobroty. Dětská kuchyňka má unikátní dávkovač ledu se 4 kostkami ledu, které z něj po stisknutí vypadávají. Kuchyňka se dá jednoduchým pohybem rozšířit na dlouhou kuchyňskou linku s jídelním stolem na jehož konci je dřez na mytí nádobí. Kuchyňka pro děti má řadu úložných prostor, kde si děti mohou uložit doplňky a jiné kuchyňské spotřebiče. Pracovní deska kuchyňky má realistický sporák s plynovou a elektrickou deskou, která vydává zvuky při vaření Blop Blop Blop. Na plynovém sporáku se po otočení spínače objeví modré plamínky a sporák vydává zvuk Cric Cric, jako při zapalování. Za sporákem je gril, kde si děti mohou ugrilovat dobrotu. Nad pracovní deskou ční stojan, na kterém děti najdou mikrovlnku a nad ním je espresso kávovar s vyměnitelnými kapslemi.

Nad sporákem je dětská digestoř s háčky na zavěšení kuchyňského nářadí. Kuchyňka Smoby obsahuje celkem až 36 doplňků, které dělají hru prostě úžasnou v každém směru. Doplňky kuchyňky mají magické vlastnosti. V hrnci s pokličkou se uvaří těstoviny a děti si mohou hrát na kuchaře pomocí vyhazovací pánve s palačinkou. K doplňkům kuchyňky patří příbory, talíře, skleničky na led a šálky na kávu. Mezi doplňky si vaše ratolesti najdou i kuchyňské nářadí a unikátní opečené potraviny, se kterými je pečení na grilu jako opravdové. Dále k doplňkům patří i dětské potraviny jako mléko, cereálie, cookies a těstoviny. Kuchyňka pro děti CookMaster Verte má oblé a tupé hrany, díky čemuž si vaše děti při hře neublíží.

Kuchyňka spolu s doplňky je vyrobena z plastového materiálu, který je zdravotně nezávadný. Materiál kuchyňky má odolné vlastnosti, a její barva zůstává krásně zářivá. Kuchyňka pro děti Cook Master udělá z každého kuchaře či kuchařky opravdového kuchařského mistra. Výška kuchyňky je 99 cm a její rozměry jsou 110*34*99 cm. Je to kvalitní výrobek od výrobce Smoby, který se vyznačuje vysokou kvalitou, o čemž svědčí mnohá ocenění a bezpečnosti kvality. Dětská kuchyňka Smoby CookMaster Verte obsahuje celkem až 36 doplňků, a funguje na 1x CR 2032 baterii, která je součástí balení. Tento kvalitní evropský výrobek splňuje přísné standardy a kritéria evropské unie. Tak co vám uvaří vaše ratolesti dnes?

Funkce a vlastnosti

  • opečené potraviny (steak a ryba)
  • dávkovač ledu s kostkami ledu
  • elektronický modul
  • realistické zvuky jako při vaření Blop Blop
  • realistické zvuky zapalování sporáku Cric Cric
  • kouzelný hrnec s těstovinami
  • pánev na vyhazování palačinek
  • 36 doplňků
  • espresso kávovar s kapslemi
  • francouzský výrobce Smoby
  • pro děti od 3 let
  • celková výška 99 cm
  • vhodné pro dívky i chlapce

Smoby

Nakúpte u nás hračky Smoby. V ponuke nášho eshopu objavíte detské kuchynky, domčeky pre deti, šmykľavky, odrážadlá aj trojkolky.
Kontakt
Pole s * jsou povinná
loader  Načítám hodnocení...

Vybrali jsme pro vás

loader  Načítám podobné produkty...