Kód: SM311042 Kategorie: Elektronické kuchyňky
  Skladem
1 699
Hodnocení:
Nehodnoceno

Elektronická kuchyňka Tefal Studio 360° od francouzského výrobce Smoby je nádherná kuchyňka, vhodná pro všechny děti již od 3 let. Nadčasový francouzský design v barvě terakoty se zalíbí všem kuchařům a výborně se zabaví s bohatou sadou doplňků. Velkou radost jim udělají magické potraviny, pánev na otáčení palačinek a originální těstoviny a zvuková funkce při vaření.

Chlapci i dívky se zabaví i s pečicí troubou, ledničkou, přístrojem na sodu a sporákem s varnou deskou, na níž si mohou na pánvi připravit opečenou rybičku nebo steak a v hrnci budou pozorně sledovat magické těstoviny, která zázračně změní svůj objem. Kuchyňka nabízí dostatek místa pro hru více dětí, kamarádů a sourozenců. Stěna ze zadní strany je ozdobena kuchyňskými motivy, které udělají hru dětí ještě realističtější a navodí tu správnou atmosféru.

Bohaté příslušenství obsahuje až 27 doplňků. Ve výbavě se nacházejí i lžičky, nožíky, vidličky, talířky, kelímky, šálky, různé náplně do kávovaru, krabice s těstovinami, mlékem, napichovací vidlička, nůž na krájení a praktická naběračka. Všechny detaily kuchyňky jsou pečlivě přizpůsobené dětským ručkám, které si tak pěstují hmatovou citlivost, koordinaci pohybů a jemné motorické schopnosti. Při hře si rozvíjejí komunikační schopnosti, a hrou napodobují dospělé. Zároveň si zlepšují i koncentraci a bystrý úsudek, naučí se, na co slouží jednotlivé kuchyňské náčiní a doplňky.

Kuchyňka stojí na stabilních nohách a její základní rozměry jsou 49*47*100 cm s výškou pracovní desky 51 cm, díky čemuž si každý rodič bude umět určit, zda je pracovní deska dostatečně vysoká pro jeho dítě. Francouzský renomovaný výrobce dětských hraček Smoby se zabývá produkcí kvalitních a jedinečných hraček svým designem jakož i funkčností. Je lídrem na trhu a hračky jsou vyrobeny ze zdravotně bezpečného a kvalitního plastového materiálu, který prošel evropskými testy kvality, splňuje i nejvyšší bezpečnostní kritéria.

Funkce a vlastnosti

  • zabudovaný elektronický modul
  • od 3 let
  • chladnička
  • magické potraviny – těstovina
  • pečicí trouba
  • pánev
  • espresso kávovar s vyměnitelnými kapslemi
  • předpečené potraviny pro realistický zážitek (steak, ryba)
  • bohatá výbava 27 doplňků
  • francouzská kvalita a design

Smoby

Nakúpte u nás hračky Smoby. V ponuke nášho eshopu objavíte detské kuchynky, domčeky pre deti, šmykľavky, odrážadlá aj trojkolky.
Kontakt
Pole s * jsou povinná
loader  Načítám hodnocení...

Vybrali jsme pro vás

loader  Načítám podobné produkty...