Kód: EDU24049 Kategorie: Společenské hry
  Skladem
399
Hodnocení:
Nehodnoceno

Kouzelnické hry a triky Classic od španělského výrobce Educa je nadčasová sada kouzel a triků, která potěší všechny chlapce a dívky od 7 let. Dítě má možnost naučit se až 125 čarovných triků, přičemž bude mít k dispozici bohatou sadu doplňků, s nimiž předvede každý trik svému obecenstvu. Hra je lokalizována ve španělštině a katalánštině, dítě se tedy vedle kouzlení učí i cizí jazyk. Tato vynikající hračka je vhodná na dětské oslavy, posezení, kamarádi i sourozenci si zahrají na mágy a ukáží svou šikovnost při předvádění kouzel, mezi která patří i klasická karetní kouzla.

Je to ideální hra do každé domácnosti, která sblíží členy rodiny a všem přinese radost. Děti si díky ní rozvíjí jemnou motoriku, rychlé reflexy a soustředěnost. Španělský výrobce Educa je kvalitní producent dětských hraček, které nejen baví, ale také vzdělávají a rozvíjejí. Španělská značka Educa je zárukou vysoké evropské kvality – produkty před expedicí procházejí několikastupňovou přísnou kontrolou. Educa vyrábí různé logické hry a hračky nejen pro produkty v kategorii rodinné společenské hry v cizím jazyce.

Educa

Nakúpte u nás hračky Educa. V ponuke eshopu Trendy Mama nájdete krásne detské puzzle s rôznymi motívmi a spoločenské hry.
Kontakt
Pole s * jsou povinná
loader  Načítám hodnocení...

Vybrali jsme pro vás

loader  Načítám podobné produkty...