Kód: SM420103 Kategorie: Školní lavice
  Skladem
1 999
Hodnocení:
Nehodnoceno

Lavice na kreslení s oboustrannou tabulí Little Pupils Desk od francouzského Smoby je špičková hračka, kterou si oblíbí každé dítě od 3 let. Každý detail byl navržen předními francouzskými designéry, kteří dbali na potřeby a všestranný rozvoj dětí. Chlapci i dívky mají k dispozici špičkovou oboustrannou tabuli, z jedné strany klasickou, určenou pro kresbu s křídou a na druhé straně magnetickou bílou, na kterou si může psát a kreslit se smazatelnou fixkou, hrát si s magnetickými písmeny a čísly. Tabule se dá přizpůsobit v 2 polohách tak, aby mělo dítě ideální úhel při kreslení.

Školní lavice má robustní a stabilní konstrukci, je pro děti maximálně bezpečná a ergonomická lavice jim umožní pohodlné sezení. Součástí je sada 92 doplňků, mezi nimiž najdou 72 magnetických čísel a písmenek, 6 barevných kříd, hadřík na utírání a rovněž postranní box, do kterého si děti mohou odkládat magnetické doplňky. Do úložného prostoru, skrývajícím se pod oboustrannou tabulí, si dítě může po práci odložit všechny fixky a křídy. Školní lavice má navíc ještě jednu odkládací plochu nad oboustrannou tabulí, kde si malé dítě může odkládat všechny pracovní pomůcky, které bude za chvíli potřebovat.

Dětská školní lavice s oboustrannou tabulí je vyrobena z kvalitních plastů, které mají specificky zaoblené hrany. Plast je velmi příjemný na dotek a dítě si užije kreativní zábavu plnými doušky. Školní lavice je výbornou hračkou, která má edukativní funkci a díky ní si procvičí svoji zručnost a logické myšlení, což ocení i nejeden rodič. Při kreslení a manipulací s doplňky si dítě zlepšuje i jemnou motoriku, učí se starat se o své věci a udržovat si pořádek. Celkové rozměry školní lavice jsou 69*57*58 cm.

Francouzský výrobce Smoby, který patří mezi spolehlivé výrobce dětských hraček, se vyznačuje vysokou kvalitou svých hraček s nádherným designem, který milují děti po celém světě. Všechny výrobky od Smoby podléhají přísné kontrole ve všech fázích výrobního procesu a splňují i ta nejvyšší bezpečnostní kritéria. Rodiče se tak mohou spolehnout na to, že se jejich dětem dostane do rukou opravdu kvalitní a bezpečná hračka.

Smoby

Nakúpte u nás hračky Smoby. V ponuke nášho eshopu objavíte detské kuchynky, domčeky pre deti, šmykľavky, odrážadlá aj trojkolky.
Kontakt
Pole s * jsou povinná
loader  Načítám hodnocení...

Vybrali jsme pro vás

loader  Načítám podobné produkty...