Kód: BE912484 Kategorie: Kojenecká lehátka
4 116
Litujeme, produkt momentálně není skladem
Hodnocení:
Nehodnoceno

Dětské polohovatelné lehátko Beaba Up & Down je pohodlné lehátko pro miminka, které je maximálně bezpečné a lze do něj uložit dětičky už od narození. Lehátko pro miminka je pohodlné, měkoučké a díky vyvýšeným okrajům se v něm děti cítí komfortně. Potah lehátka se dá vyprat i v pračce na jemném programu. Lehátko v modré barvě má ​​opěrku na hlavičku, čímž poskytuje novorozenci podporu hlavy.

Pocit pohodlí

Lehátko Beaba lze výškově nastavit do 4 poloh zcela jednoduše – stačí zmáčknout pojistky na obou nohách lehátka a posunout nahoru či dolů. Děťátko tak může být ve výši rodičů či sourozenců a sleduje, co se děje kolem něj. Lehátko se také dá naklonit do 3 pozic jen jednou rukou – dá se nastavit i do polohy na pohodlný spánek. Děťátko se dá v lehátku zajistit 5bodovým bezpečnostním pásem, takže miminko z lehátka nespadne a zároveň se cítí bezpečně. Lehátko poslouží i jako houpačka, která se dá zajistit a nemusíte se bát, že houpačka se převrátí.

O Beaba

Francouzská značka Beaba již od roku 1989 přináší do domácností s malými dětmi inovativní kuchyňské pomůcky a produkty péče o malé děti. Designéři značky Beaba si při navrhování nových produktů dávají záležet na tom, aby nové pomůcky splňovaly kritéria nejvyšší kvality. Výrobky francouzské značky Beaba si pochvalují rodiče po celém světě a produkty Beaba jsou každoročně oceňovány i odbornými porotami.

Vlastnosti

  • lehátko pro děti
  • stabilní houpačka
  • výškově nastavitelné lehátko
  • 5bodový bezpečnostní pás
  • splňuje nejvyšší kritéria kvality
Kontakt
Pole s * jsou povinná
loader  Načítám hodnocení...

Vybrali jsme pro vás

loader  Načítám podobné produkty...