Kód: J02781 Kategorie: Magnetky pro děti
425
Litujeme, produkt momentálně není skladem
Hodnocení:
Nehodnoceno

Magnetická kniha Cupcakes je krásná hračka s unikátním francouzským designem vhodná pro dívky od 3 do 8 let. Magnetická skládačka ve tvaru knihy v jemných pastelových barvách s motivem sladkých koláčků v pohárech děti zaujme. Dítě koláčky může poskládat podle předlohy na kartě nebo podle vlastní fantazie, tak se zahraje na cukráře a sladkými dobrotami pohostí také návštěvu. Dětská hračka magnetická kniha Cup koláče obsahuje 10 karet s předlohami a 40 magnetických dílků. Tato zajímavá hračka podporuje hru na povolání. Manipulací s hračkou se rozvíjí jemná dětská motorika a hmatová citlivost. Děti se učí barvy a tvary. Praktické balení zajistí, že se hračka dá pohodlně přenášet, děti se s ní zabaví nejen doma, ale i na dlouhých cestách. Zabavte vaše děti skládáním obrázků z magnetických dílků podle předlohy.

Hračky a doplňky francouzské značky Janod mají dlouholetou tradici, přičemž se při výrobě využívají moderní technologie a jsou splněny požadavky současných dětí, ale i rodičů. Všechny výrobky Janod mají jistý edukační význam, protože ovlivňují optimální vývoj dítěte. Mají příznivý vliv na mentální, ale i fyzický rozvoj dětí. Děti si prostřednictvím této krásné skládačky rozvíjejí svou fantazii a tvořivost, vše hravým způsobem. Magnetické kniha pro děti je krásná nadčasová hračka pro každé dítě, která se bude líbit několika generacím, vyrobená z kvalitních materiálů a zdravotně nezávadných barev. Díky jedinečnému designu, kvalitnímu materiálu a nekonečným možnostem pro zábavu této hračce neodolá žádné dítě.

Janod je renomovaná francouzská společnost, která vyvíjí prvotřídní edukační hračky pro děti, které jsou jednak zábavné a hravé a jednak rozvíjejí inteligenci dětí, mají veselé barvy a hebký povrch. Hračky pro děti Janod splňují ty nejpřísnější bezpečnostní předpisy, proto si můžete být jisti, že děti se hrají a baví v zcela bezpečné atmosféře. Kromě maximální bezpečnosti jsou hračky Janod charakterizovány i atraktivním provedením a dětem po celém světě přinášejí spoustu zábavy už dlouhá léta. Dětská hračka Janod se díky svému jedinečnému designu, kvalitním materiálům a barevnému provedení stane oblíbeným společníkem dětí během dlouhých letních nebo zimních večerů a zaručí, že se nikdy nebudou nudit a jen tak ztrácet čas.

Vlastnosti

  • magnetická kniha s koláčky z cukrárny
  • obsahuje 10 kartiček s předlohami, 40 magnetických dílků
  • ze zdravotně bezpečných materiálů a barev
  • vhodná pro děti od 3 do 8 let
  • ideální na rozvoj jemné dětské motoriky, fantazie a kreativity
  • v praktickém balení vhodném i na cesty
  • v pestrých barvách, které děti zaujmou
  • splňuje nejpřísnější standardy a předpisy pro maximální bezpečnost dětí
  • unikátní francouzský design

Janod

Nakúpte u nás nádherné nadčasové drevené hračky Janod. Vaše deti určite oslovia drevené detské stavebnice, drevené kuchynky pre deti i hračky pre najmenších.
Kontakt
Pole s * jsou povinná
loader  Načítám hodnocení...

Vybrali jsme pro vás

loader  Načítám podobné produkty...