Kód: SM28015 Kategorie: Školní tabule pro děti
1 364
Litujeme, produkt momentálně není skladem
Hodnocení:
Nehodnoceno

Dětská tabule na kreslení pro děti Tableau Bois od firmy Smoby je krásná červeno-zelená oboustranná a magnetická tabule pro děti od 3 let. Tvoří ji elegantní kombinace dřeva a plastu a dřevěné konstrukce. Tabule je oboustranná, z jedné strany může dítě psát fixkou a na druhé straně může používat barevné křídy. Pomocí hadříku nebo houby se obě strany dají pohodlně setřít. K balení je dodáván set magnetické abecedy. Tabule na kreslení je vysoká 110 cm se zesílenou stabilitou a pevností. Pod tabulí je úložná polička s přihrádkami na ukládání tužek, kříd a magnetek, zároveň slouží, aby prach z křídy nepadal na podlahu. Tabule má celkem 59 doplňků.

Je to magnetická abeceda, barevné křídy a fixka, a nádobka na křídy. Má pevnou dřevěnou konstrukci, dá se snadno složit, a pohodlně uložit. Tato dětská pomůcka na kreslení pomáhá rozvíjet umělecké vlohy, dětskou fantazii a šikovnost při kreslení. Díky množství doplňků je tato hračka skvělým pomocníkem pro děti v předškolním a raném školním věku. Smoby je francouzský výrobce hraček s dlouholetou tradicí, čímž je zárukou kvality evropského standardu. Rozměry tabule pro děti jsou 50*45*110 cm. Rozměry samotné tabule na kreslení jsou 43*44 cm. Výška spodního okraje tabule od země je 64 cm.

Smoby

Nakúpte u nás hračky Smoby. V ponuke nášho eshopu objavíte detské kuchynky, domčeky pre deti, šmykľavky, odrážadlá aj trojkolky.
Kontakt
Pole s * jsou povinná
loader  Načítám hodnocení...

Vybrali jsme pro vás

loader  Načítám podobné produkty...