Kód: EDU16421 Kategorie: Společenské hry
  Skladem
209
Hodnocení:
Nehodnoceno

Naučná hra se slovíčky od španělského výrobce Educa je skvělá a velmi zajímavá hra pro děti od 4 do 7 let, vhodná pro kluky i holky. Děti se prostřednictvím této hry učí skládat slovíčka podle obrázkové předlohy. Je to velmi jednoduchá a přece tak zajímavá hračka. Hra pomáhá rozvíjet dětskou logiku a také jemnou motoriku, děti se učí písmenka a slovíčka. Pomáhá také rozšiřovat slovní zásobu. Dětská naučná hra je tvořena 1 pestrobarevnou hrací deskou a 36 kartičkami s písmenky a obrázky.

Španělský výrobce Educa je kvalitní producent dětských hraček, které nejen baví, ale také vzdělávají a rozvíjejí. Specializuje se zejména na výrobu puzzle a vzdělávacích her pro děti. Hračky Educa splňují bezpečnostní standardy Evropské unie, proto jsou pro hry vašich dětí bezpečné. V nabídce firmy Educa je množství krásných naučných her a puzzle pro různé věkové kategorie, které rozhodně nesmí chybět ve vaší sbírce. Naučné hry pomáhají všestranně rozvíjet vaše děťátko, proto pořiďte hru s písmenky i vašemu děťátku. Hračky Educa zaručí skvělou zábavu pro celou rodinu.

Educa

Nakúpte u nás hračky Educa. V ponuke eshopu Trendy Mama nájdete krásne detské puzzle s rôznymi motívmi a spoločenské hry.
Kontakt
Pole s * jsou povinná
loader  Načítám hodnocení...

Vybrali jsme pro vás

loader  Načítám podobné produkty...