Kód: BIG56241 Kategorie: Odrážedla od 12 měsíců
1 799
Litujeme, produkt momentálně není skladem
Hodnocení:
Nehodnoceno

Dětské odrážedlo BIG ve tvaru luxusního autíčka Bobby Car Neo má originální design, který si oblíbí děti na první pohled. Odrážedlo je vhodné pro všechny děti a zejména chlapce od 1 do 5 let. Na autíčku zaujmou malé závodníky zvukové efekty, které dělají každou jízdu realističtější a zajímavější. Odrážedlo ve tvaru auta má krásné oblé tvary a pohodlné protiskluzové sedadlo. Modré provedení, funkční klakson a velká, realistická mřížka chladiče – to vše jsou jedinečné vlastnosti odrážedla BIG, které ho činí tím pravým dětským vozem i pro vaše děti. V zadní části odrážedla se nachází podložka na koleno, kterou využijí děti v případě, že si chtějí zajezdit na odrážedle jako na koloběžce.

Dětské odrážedlo Bobby Neo Car je nejmodernější odrážedlo od německého výrobce BIG. Odrážedlo v podobě autíčka má nosnost 50 kg. Děti od 12 měsíců budou autíčko BIG milovat, protože má realistický design a kromě toho nabízí i funkční klakson. Barvy odrážedla jsou chráněny před vyblednutím speciálním UV filtrem. 3vrstvá gumová kolečka odrážedla jsou tichá, skvěle sedí na silnici. Mají bílo-zeleno-černou barvu a na pláštích mají vyraženou značku BIG. Jsou maximálně odolné, dokonale ladí s designem autíčka.

Odrážedlo pro děti BIG podporuje správný vývoj kyčelních kloubů, neboť dítě sedí na odrážedle široce rozkročeno. Volant odrážedla určuje směr jízdy, má vůli do stran 30 °. Sedadlo na odrážedle BIG je ergonomicky tvarované a certifikované. Sedadlo má navíc podložku pro koleno, takže větší dětičky se mohou odrážet jednou nohou – podobně jako na koloběžce. V zadní části odrážedla se nacházejí odrazová světla. Váha odrážedla je 3,6 kg. Celkové rozměry odrážedla jsou 57*30*39 cm.

V přední i zadní části autíčka jsou konektory pro připojení doplňků značky BIG – vozík, tažné lano apod. Německý výrobce BIG produkuje kvalitní hračky pro děti různých věkových kategorií. Výrobky BIG jsou testovány v nezávislých ústavech a podtrhují kvalitu produktů. Odrážedlo pro děti je testováno německým kontrolním orgánem TÜV Rheinland v souladu s přísnými bezpečnostními normami GS. Logo značky BIG je buvol, který prezentuje sílu, odolnost a robustnost – přesně to jsou charakteristické prvky této značky. Značka BIG si zakládá na bezpečnosti svých produktů, použité materiály jsou nejen kvalitní ale i zdravotně nezávadné.

Vlastnosti

  • odrážedlo s funkčním klaksonem
  • realistické vyhotovení
  • nosnost 50 kg
  • konektory na připojení doplňků (vozík, lano)
  • podložka na koleno – starší děti jezdí podobně jako na koloběžce
  • vhodné od 12 měsíců  
  • chráněno proti převrácení
  • přizpůsobeno na jízdu v interiéru i exteriéru
  • nadstandardní záruka 3 roky
  • speciální UV filtr na ochranu barev
  • ergonomicky tvarované sedadlo
  • kvalitní německý výrobek

BIG

Nakúpte u nás špičkové hračky obľúbenej nemeckej značky BIG. Nájdete tu detské odrážadlá, stavebnice pre deti, detské autíčka aj pieskoviská.
Kontakt
Pole s * jsou povinná
loader  Načítám hodnocení...

Vybrali jsme pro vás

loader  Načítám podobné produkty...