Kód: BIG56118 Kategorie: Odrážedla od 12 měsíců
999
Litujeme, produkt momentálně není skladem
Hodnocení:
Nehodnoceno

Odrážedlo auto Tropic Flamingo Bobby Car je kvalitní dětské odrážedlo, vyhotovené v tyrkysové barvě s pěkným tropickým motivem plameňáka a tukana. Je jako stvořené pro všechny veselé děti a zejména holčičky od 12 měsíců a pyšní se nosností až 50 kg. Holčička si může na tomto moderním odrážedle už velmi brzy trénovat svaly na nohách. Odrážedlo pro děti Tropic Flamingo Car Classic podporuje motorický i pohybový vývoj dítěte a správný vývoj kyčelních kloubů, neboť dítě sedí na odrážedle široce rozkročeno. Volant odrážedla určuje směr jízdy a je navíc vybaven funkčním klaksonem. Barvy odrážedla jsou před chráněny před vyblednutím UV stabilizátory. Volant odrážedla má vůli do stran 30°.

Kolečka odrážedla Bobby Classic jsou tichá a měkká, skvěle sedí na cestě. Nízký podvozek výborně sedí na vozovce a dodává odrážedlu vysokou stabilitu. Sedadlo na odrážedle je ergonomicky tvarováno pro maximální komfort z jízdy, pomáhá správnému vývinu kyčelních kloubů. Sedadlo je přizpůsobeno i pro dětičky, které se na něm chtějí odrážet jednou nohou – podobně jako na koloběžce. V přední i zadní části autíčka jsou konektory pro připojení doplňků značky BIG – vozík, tažné lano apod. Použité, zdravotně nezávadné materiály jsou recyklovatelné, takže nezatěžují životní prostředí. Aplikované výrobní technologie garantují bezpečnost výrobku vůči dětem. Dětské odrážedlo má všechny hrany oblé, čímž se minimalizuje riziko úrazu. Rozměry odrážedla jsou 58*30*38 cm.

Výrobky BIG jsou testovány v nezávislých ústavech a podtrhují kvalitu produktů. Tyrkysové odrážedlo s klaksonem je testováno německým kontrolním orgánem TÜV Rheinland v souladu s přísnými bezpečnostními normami GS. Německá značka BIG je výrobce špičkových hraček, které získávají ocenění na mezinárodní úrovni. Logo značky BIG je buvol, který prezentuje sílu, odolnost a robustnost – přesně to jsou charakteristické prvky této značky. Značka BIG si zakládá na bezpečnosti svých produktů, použité materiály jsou nejen kvalitní ale i zdravotně nezávadné. Nezaměnitelný design, moderní výrobní postupy a hračky, které splňují požadavky dětí – to je značka BIG.

Vlastnosti

  • stylové dětské autíčko s tropickým designem
  • má funkční klakson
  • je plně přizpůsobeno dětským potřebám
  • nosnost 50 kg
  • má konektory na připojení doplňků (vozík, lano)
  • má podložku na koleno – starší děti jezdí podobně jako na koloběžce
  • vhodné od 12 měsíců  
  • přizpůsobeno na jízdu v interiéru i exteriéru
  • speciální UV filtr na ochranu barev
  • ergonomicky tvarované sedadlo podporuje správný vývin kyčelních kloubů
  • kvalitní německý výrobek

BIG

Nakúpte u nás špičkové hračky obľúbenej nemeckej značky BIG. Nájdete tu detské odrážadlá, stavebnice pre deti, detské autíčka aj pieskoviská.
Kontakt
Pole s * jsou povinná
loader  Načítám hodnocení...

Vybrali jsme pro vás

loader  Načítám podobné produkty...