Kód: EDU16456 Kategorie: Ruční práce a tvoření
1 211
Litujeme, produkt momentálně není skladem
Hodnocení:
Nehodnoceno

Educa stylové panenky Fofuchas Frozen je krásná hračka pro dívky od 6 let. Kreativní sada 2 panenek - krásných princezen z Ledového království zabaví děti na dlouhou dobu. Kouzlo této zajímavé hračky spočívá v tom, že každá holčička si panenky vyrobí samo nebo s pomocí rodičů. Každá panenka se skládá z několika částí, které je třeba vystřihnout, přilepit, složit a nastavit podle přiloženého návodu. Krásná dětská sada na výrobu vlastních panenek potěší všechny milovnice pohádky Frozen - Ledové království. Princezny s dlouhými vlasy mají oblečené šaty, ve kterých jejich děti znají z pohádky Ledové království.

Panenky Fofuchas Frozen
jsou skvělým dárkem pro vaši tvůrčí holčičku. Děti k vlastnoručně vyrobené panence mají zvláštní vztah. Panenky Educa Fofuchas v této kreativní sadě jsou pěnové a skládání není náročné. Španělská společnost Educa se zaměřuje na produkci dětských společenských her, puzzle ze dřeva či z tvrdého papíru. Tvůrčí sada pro dívky na výrobu panenek Fofucas Frozen je kvalitní evropský výrobek, který splňuje přísné evropské kritéria. Oblečte spolu s vaší malou princeznou své vlastní panenky Fofuchas Frozen.

Educa

Nakúpte u nás hračky Educa. V ponuke eshopu Trendy Mama nájdete krásne detské puzzle s rôznymi motívmi a spoločenské hry.
Kontakt
Pole s * jsou povinná
loader  Načítám hodnocení...

Vybrali jsme pro vás

loader  Načítám podobné produkty...