Kód: BE912561 Kategorie: Parní hrnec s mixérem
3 528
Litujeme, produkt momentálně není skladem
Hodnocení:
Nehodnoceno

Parní vařič a mixér Beaba Babycook® Solo z limitované edice je dokonalým pomocníkem každé domácnosti s děťátkem. Právě díky němu vašim dětem rychle a jednoduše připravíte chutné kaše od výmyslu světa. Prvotřídní francouzská kvalita a moderní design značky Beaba perfektně zapadne do každé moderní kuchyně, nemluvě o stále populárnější rose gold barvě, kterou se tento parní vařič pyšní. Kašičky uvařené v Beaba Babycook® Solo jsou vhodné na přikrmování dětí od prvních měsíců po narození. Používání parního vařiče a mixéru Beaba je velmi jednoduché, rychlé a ušetří vám spoustu času, který můžete věnovat vašim dětem. Jídlo je ve vařiči Beaba Babycook® Solo připravované na páře a neztrácí tak vitamíny a výživné látky důležité pro správný růst vašeho miminka. Kvalitní nože s cyklónovým efektem důkladně rozmixuje ovoce a zeleninu a konzistenci kaše přizpůsobí věku dítěte a jeho zoubkům.

Jednoduchá příprava

Beaba Babycook® Solo vám ušetří spoustu času při přípravě čerstvého jídla. Tento domácí robot 4v1 dokáže během pár minut jídlo nejen uvařit, ale i rozmixovat, rozmrazit a také ohřát. Celá příprava a samotné paření a mixování vám s touto revoluční pomůckou nezabere více než 15 minut. Do nádoby na napařování stačí dát ovoce a zeleninu a do vařiče nalít vodu. Potom maminka nebo tatínek stiskne knoflík na paření, počká pár minut, vylije přebytečnou vodu a uvařené jídlo stisknutím jednoho knoflíku rychle rozmixuje. Díky velkému objemu nádoby si můžete na jeden jednou připravit více porcí pro vaše děti, které uskladníte do ledničky nebo mrazničky. Celé balení parního vařiče Beaba obsahuje nádobu o objemu 1100 ml, nechybí ani nože na mixování kaše, jednoduchý systém uzavírání "easy clip", jeden knoflík pro ovládání celého mixéru, otáčivé kolečko pro přepínání funkcí, malou vařečku a víčko filtru. Parní vařič a mixér Beaba Babycook® Solo se velmi snadno čistí a rychle je připraven pro další použití. Práci s ním bez problémů zvládne i tatínek a prarodiče.

O Beaba

Značka Beaba pochází z Francie a již od roku 1989 přináší do domácností s malými dětmi revoluční pomůcky od vařičů až po sluneční brýle pro děti. Designéři značky Beaba si dávají záležet na tom, aby byly jejich produkty nejvyšší kvality. Všechny produkty péče o děti jsou inovativní a zároveň jednoduché na použití. Francouzský výrobce Beaba získal od počátku své působnosti množství ocenění od odborných porot, ale také od spokojených rodičů a stejný pocit přinese i vám a vašim dětem.

Vlastnosti

  • jednoduchá a rychlá příprava jídla
  • šetrné vaření v páře a rychlé mixování
  • jídlo uvaří, ohřeje, rozmixuje a rozmrazí
  • vhodné pro přípravu kaší pro nejmenší děti
  • atraktivní a moderní francouzský design
  • limitovaná edice a rose gold barva
  • prvotřídní francouzská kvalita
Kontakt
Pole s * jsou povinná
loader  Načítám hodnocení...

Vybrali jsme pro vás

loader  Načítám podobné produkty...