Kód: K969865 Kategorie: Hračky na mazlení DouDou
569
Litujeme, produkt momentálně není skladem
Hodnocení:
Nehodnoceno

Kaloo plyšový medvídek s kousátkem Petit Rose-Doudou Pretty Bear je pěkná dětská hračka vhodná pro nejmenší holčičky od 0 měsíců. Má velikost 20cm, takže si ho přivine i to nejmenší miminko, má krásné růžové barevné provedení pro malé holčičky. Plyšový medvídek pro miminka je měkká nadýchaná hračka, která je jemná k dětské pokožce a bezpečná pro hru nejmenších dětí, kousátko zavěšené na jeho ruce pomůže při vývinu dětských zoubků. Dětská hračka zachycuje jedinečnou vůni děťátka, když si ji přivine, cítí se jistě a bezpečně v novém, zatím málo zvažovaném světě. Plyšová hračka pro nejmenší je zabalena v praktickém dárkovém balení, takže jí můžete obdarovat své nejbližší bez starostí o dárkovou krabičku.

Hra s plyšovými hračkami je důležitá pro vývoj každého dítěte, zvyšuje aktivitu jejich mozku, formuje jejich osobnost, dovednosti i schopnosti. Právě v prvních týdnech po narození je zvýšená hmatová citlivost, dítě reaguje na každý dotyk a na vzbuzení této citlivosti je vhodný i medvídek pro nejmenší Kaloo. Nejmenší děti mají rády při hře a usínání jemné barvy, které na ně působí uklidňujícím. Takovou hračkou je i plyšový medvídek v růžových odstínech. Díky originálnímu a jedinečnému vzhledu, jemným barvám a hebkému povrchu se medvídek může stát oblíbeným společníkem při hře každého dítěte.

Kaloo je francouzská společnost, která se již více než 16 let zabývá vývojem měkoučkých plyšových hraček pro nejmenší děti s jedinečným designem, z kvalitních materiálů. Dětské hračky Kaloo v sobě odrážejí francouzský cit pro krásu, dokonalost a jedinečnost. Proces výroby hraček je důkladně kontrolován, každá hračka musí splňovat přísná evropská kritéria a tak je zajištěna kvalita a maximální bezpečnost produktů, které díky tomu nemají na trhu konkurenci. Kaloo dbá na potřeby a touhy nejmenších dětí, které se díky tomu cítí při hračkách Kaloo dobře a bezpečně. Doporučený způsob čištění hračky je praní při 30°, bez použití bělidel a změkčovadel, aby se zachovala barva a kvalita hračky.

Vlastnosti

  • hebká a jemná hračka z plyše s kousátkem
  • vhodná pro nejmenší děti od 0 měsíců
  • jemné barevné provedení
  • dárkové balení
  • velikost 20cm
  • ideální na mazlení pro nejmenší
  • praní při 30°, aby se zachovala barva a kvalita hračky
  • splňuje nejvyšší bezpečnostní kritéria
  • jedinečný francouzský design

Kaloo

Nakúpte u nás hračky Kaloo. V ponuke eshopu Trendy Mama nájdete plyšové hračky, hracie deky, detské osušky, klipy na cumlíky aj hračky na maznanie.
Kontakt
Pole s * jsou povinná
loader  Načítám hodnocení...

Vybrali jsme pro vás

loader  Načítám podobné produkty...