Kód: K962314 Kategorie: Plyšové hračky pro nejmenší
751
Litujeme, produkt momentálně není skladem
Hodnocení:
Nehodnoceno

Kaloo plyšový zjačik Plume-P'tit Lapin Rose Musical je krásná zpívající hračka pro nejmenší dívky od narození. Má velikost 18 cm a po stisknutí hraje pěkné melodie, nejmenší děti se s ní zabaví se na dlouhou dobu. Plyšová hračka pro miminka rozvíjí citlivý dětský sluch, orientuje dítě na vnější svět, na vnější podněty. Má jemné růžové barevné provedení, je to ideální dárek pro všechny nejmenší dívky. Přichází v praktickém dárkovém balení, takže jím můžete obdarovat své nejbližší bez starostí o dárkovou krabičku. Zpívající plyšový králíček pro nejmenší zachycuje jedinečnou vůni miminka, díky čemuž se při něm miminko cítí jistě a bezpečně, uvědomuje si svou existenci ve světě.

Hra s plyšovými hračkami je důležitá pro vývoj každého dítěte, zvyšuje aktivitu jejich mozku, formuje jejich osobnost, dovednosti i schopnosti. Právě v prvních týdnech po narození je zvýšená hmatová citlivost, dítě reaguje na každý dotyk a na vzbuzení této citlivosti je vhodný právě plyšový králíček Kaloo. Pro nejmenší holčičky je ideální zbarvení zajíčka v krásném růžovém provedení. Při hračce není problémem ani dětské ochutnávání a kousání, kterými děti často zkoumají předměty kolem sebe. Každá dětská hračka Kaloo je testována a splňuje i ty nejvyšší standardy a je na to připravena.

Francouzská společnost Kaloo se již více než 16 let zabývá výrobou měkoučkých plyšových hraček pro nejmenší s jedinečným designem, z kvalitních materiálů. Dětské hračky Kaloo v sobě odrážejí francouzský cit pro krásu, dokonalost a jedinečnost. Proces výroby hraček je důkladně kontrolován, každá hračka musí splňovat přísná evropská kritéria a tak je zajištěna kvalita a maximální bezpečnost produktů, které díky tomu nemají na trhu konkurenci. Kaloo dbá na potřeby a touhy nejmenších dětí, které se díky tomu cítí při plyšových hračkách Kaloo dobře a bezpečně. Dětská hračka se dá velmi pohodlně čistit, doporučený způsob čištění je praní při 30 °, bez použití bělidel a změkčovadel, aby se zachovala barva a kvalita hračky, pak je třeba nechat hračku volně usušit.

Vlastnosti

  • hebká měkká hračka z plyše
  • vhodná pro nejmenší děti od narození
  • jemné barevné provedení
  • po zmáčknutí hraje pěkné melodie
  • velikost 18 cm
  • ideální na mazlení a rozvoj sluchu nejmenších dětí
  • praní při 30°
  • splňuje nejpřísnější bezpečnostní kritéria
  • francouzský design

Kaloo

Nakúpte u nás hračky Kaloo. V ponuke eshopu Trendy Mama nájdete plyšové hračky, hracie deky, detské osušky, klipy na cumlíky aj hračky na maznanie.
Kontakt
Pole s * jsou povinná
loader  Načítám hodnocení...

Vybrali jsme pro vás

loader  Načítám podobné produkty...