Kód: K963539 Kategorie: Hračky pro nejmenší
1 439
Litujeme, produkt momentálně není skladem
Hodnocení:
Nehodnoceno

Plyšový králíček Rouge Kaloo Prestige XL je krásné plyšové zvířátko vhodné pro dívky a chlapce od narození. Králíček z jemného plyše je příjemných barvách šedé v kombinaci s béžovou a je vysoký až 55 cm. Králíček Kaloo je jemná a měkoučká plyšová hračka, hebká k dětské pokožce a každé miminko se k ní velmi rádo přivine. Hebký povrch a měkoučké tělo plyšového králíčka zaručují, že se tato plyšová hračka zalíbí každému děťátku. Zajímavostí této hebké plyšové hračky pro miminka je, že zachycuje jedinečnou vůni dítěte, což je velmi důležité hlavně v prvních týdnech života, protože dítě se díky tomu při hračce cítí bezpečně. Děti si prostřednictvím jemné měkké plyšové hračky Kaloo intenzivněji uvědomují svou existenci ve světě, mimo bříška maminky. Plyšový králíček Rouge Kaloo z jemného měkkého plyše je lehká hračka pro děti, která je maximálně bezpečná pro hru nejmenších dětí.

Hra s hračkami je základem pro vývoj každého dítěte, zvyšuje aktivitu jejich mozku, formuje jejich osobnost, dovednosti i schopnosti. Právě v prvních týdnech je zvýšená hmatová citlivost, dítě reaguje na každý dotyk a na vzbuzení této citlivosti je vhodná právě jemná měkká plyšová hračka Kaloo. Nejmenší děti mají při usínání rády jemné uklidňující barvy, a proto se králíček z plyše Kaloo stane ideálním společníkem při usínání nejmenších dětí. S plyšovým králíčkem se není třeba bát dětského ochutnávání a kousání, kterými děti často zkoumají předměty. Každá dětská hračka Kaloo je testována a splňuje i ty nejvyšší standardy, a tak je připravena na dětské zkoumání, kousání a ochutnávání. Plyšová hračka pro nejmenší je nadčasová, maximálně bezpečná a díky francouzské kvalitě může miminka provázet již od narození.

Francouzská společnost Kaloo se již více než 16 let zabývá vývojem měkoučkých plyšových hraček pro nejmenší děti, s jedinečným designem. Proces výroby hraček je důkladně kontrolován, každá hračka musí splňovat kritéria a tak je zajištěna kvalita a maximální bezpečnost produktů, které díky tomu nemají na trhu konkurenci. Dětské hračky Kaloo jsou odrazem francouzského citu pro výjimečnost, krásu a dokonalost. Kaloo dbá na potřeby a touhy nejmenších dětí, které se díky tomu cítí s hračkami Kaloo spokojeně a bezpečně. Dětská hračka se dá velmi pohodlně čistit, doporučený způsob čištění je praní při 30°, bez použití bělidel a změkčovadel, aby se zachovala barva a kvalita hračky. Plyšový králíček Rouge Kaloo Prestige XL se díky jedinečnému provedení, jemným barvám a hebkému povrchu stane mazlíčkem a oblíbeným společníkem každého nejmenšího děťátka.

Vlastnosti

  • velký plyšový králíček
  • hebká hračka z jemného měkkého plyše
  • v příjemných barevných odstínech šedé a krémové
  • vhodný pro nejmenší děti
  • velikost 55 cm
  • praní při 30°, aby se zachovala barva a kvalita hračky
  • splňuje nejpřísnější bezpečnostní kritéria
  • jedinečný francouzský design

Kaloo

Nakúpte u nás hračky Kaloo. V ponuke eshopu Trendy Mama nájdete plyšové hračky, hracie deky, detské osušky, klipy na cumlíky aj hračky na maznanie.
Kontakt
Pole s * jsou povinná
loader  Načítám hodnocení...

Vybrali jsme pro vás

loader  Načítám podobné produkty...