Kód: K969869 Kategorie: Látkové panenky
597
Litujeme, produkt momentálně není skladem
Hodnocení:
Nehodnoceno

Plyšový medvídek jako panenka Petit Rose-Bear Doll Kaloo je pěkná dětská hračka vhodná pro nejmenší holčičky od narození. Má velikost 28cm, takže si ho přivine i to nejmenší miminko, má krásné růžové barevné provedení pro malé holčičky. Plyšový medvídek pro miminka je měkká nadýchaná hračka, která je jemná k dětské pokožce a bezpečná pro hru nejmenších dětí, miminko si ji snadno uchopí díky měkkému bříšku hračky. Dětská hračka zachycuje jedinečnou vůni děťátka, když si ji přivine, cítí se jistě a bezpečně v novém, zatím málo zvažovaném světě. Plyšová hračka pro nejmenší je zabalena v praktickém dárkovém balení, takže jí můžete obdarovat své nejbližší bez starostí o dárkovou krabičku.

Hra s plyšovými hračkami je důležitá pro vývoj každého dítěte, zvyšuje aktivitu jejich mozku, formuje jejich osobnost, dovednosti i schopnosti. Právě v prvních týdnech po narození je zvýšená hmatová citlivost, dítě reaguje na každý dotyk a na vzbuzení této citlivosti je vhodný i medvídek pro nejmenší Kaloo. Nejmenší děti mají rády při hře a usínání jemné barvy, které na ně působí uklidňujícím. Takovou hračkou je i plyšový medvídek v růžových odstínech. Díky originálnímu a jedinečnému vzhledu, jemným barvám a hebkému povrchu se medvídek může stát oblíbeným společníkem při hře každého dítěte.

Francouzská společnost Kaloo se již více než 16 let zabývá výrobou měkoučkých plyšových hraček pro nejmenší děti s jedinečným designem. Proces výroby hraček je důkladně kontrolován, každá hračka musí splňovat přísná evropská kritéria a tak je zajištěna kvalita a maximální bezpečnost produktů, které díky tomu nemají na trhu konkurenci. Dětské hračky Kaloo jsou odrazem francouzského citu pro výjimečnost, krásu a dokonalost. Kaloo dbá na potřeby a touhy nejmenších dětí, které se díky tomu cítí při hračkách Kaloo spokojeně a bezpečně. Dětská hračka se dá velmi pohodlně čistit, doporučený způsob čištění je praní při 30 °, bez použití bělidel a změkčovadel, aby se zachovala barva a kvalita hračky.

Vlastnosti

  • hebká a jemná hračka z plyše
  • vhodná pro nejmenší děti od narození
  • jemné barevné provedení
  • dárkové balení
  • velikost 28cm
  • ideální na mazlení pro nejmenší
  • praní při 30°, aby se zachovala barva a kvalita hračky
  • splňuje nejvyšší bezpečnostní kritéria
  • francouzský design

Kaloo

Nakúpte u nás hračky Kaloo. V ponuke eshopu Trendy Mama nájdete plyšové hračky, hracie deky, detské osušky, klipy na cumlíky aj hračky na maznanie.
Kontakt
Pole s * jsou povinná
loader  Načítám hodnocení...

Vybrali jsme pro vás

loader  Načítám podobné produkty...