Kód: K962151 Kategorie: Plyšové hračky pro nejmenší
509
Litujeme, produkt momentálně není skladem
Hodnocení:
Nehodnoceno

Kaloo béžový plyšový medvídek Perle-Chubby Bear je rozkošné zvířátko vhodné pro nejmenší děti od 0 měsíců. Má velikost 18 cm, takže si ho děťátko velmi rádo přivine jako svého nejlepšího kamaráda. Hračka pro miminka je zabalena v krásné dárkové krabičce, můžete ji tedy darovat jako dárek svým nejbližším bez starostí o dárkové balení. Jelikož má jemnou béžovou barvu, působí uklidňujícím dojmem, každé děťátko si při něm rádo pospinká. Dětská hračka je jemná, hebká a měkoučká k dětské pokožce. Plyšová hračka pro miminka je lehká a bezpečná, takže se při dětských hrách netřeba o dítě strachovat. Typické pro dítě po porodu je, že vnímá a zapamatuje si vůně a pachy, které ho obklopují. V prvních týdnech po narození je proto důležité naučit dítě, aby rozeznávali svou vlastní vůni, aby si bylo vědomo své vlastní existence ve světě. Plyšový medvídek pro nejmenší zachycuje vlastní vůni děťátka a když má dítě hračku u sebe, má jistotu, cítí se bezpečně v novém cizím světě.

Hra s hračkami je základem pro vývoj každého dítěte, zvyšuje aktivitu jejich mozku, formuje jejich osobnost, dovednosti i schopnosti. Tato dětská hračka se může díky jedinečnému provedení, jemným barvám a hebkému povrchu stát mazlíčkem a oblíbeným společníkem každého nejmenšího děťátka. V prvních týdnech života dítěte je zvýšená hmatová citlivost, dítě reaguje na každý dotyk a na vzbuzení této citlivosti je vhodný právě měkký medvídek Kaloo. Nejmenší děti mají při usínání rady jemné uklidňující barvy, což splňuje i plyšový medvídek Kaloo, který je proveden v krásné béžové barvě. Problémem nebude ani dětské ochutnávání a kousání, kterými děti často zkoumají předměty kolem sebe. Každá dětská hračka Kaloo je totiž přísně testována a splňuje i ty nejvyšší standardy a je připravena na nekonečné dětské zkoumání, kousání a ochutnávání.

Francouzská společnost Kaloo se již více než 16 let zabývá výrobou měkoučkých plyšových hraček s jedinečným designem, z kvalitních materiálů. Dětská hračka se dá velmi pohodlně čistit, doporučený způsob čištění je praní při 30 °, aby se zachovala barva a kvalita hračky je třeba vyhnout se namáčení a ručnímu praní. Dětské hračky Kaloo v sobě odrážejí francouzský cit pro krásu, dokonalost a jedinečnost. Proces výroby hraček je důkladně kontrolován, každá hračka musí splňovat přísná evropská kritéria a tak je zajištěna kvalita a maximální bezpečnost produktů, které díky tomu nemají na trhu konkurenci. Kaloo je splněným snem každého dítěte, dbá na potřeby a touhy nejmenších dětí, které se díky tomu cítí při hračkách Kaloo dobře a bezpečně

Vlastnosti

  • hebká měkká hračka z plyše
  • vhodná pro nejmenší děti od 0 měsíců
  • jemné barevné provedení
  • velikost 18 cm
  • v dárkové krabičce
  • ideální na mazlení pro nejmenší
  • splňuje nejpřísnější bezpečnostní kritéria
  • praní při 30 ° aby se zachovala barva a kvalita hračky
  • jedinečný francouzský design

Kaloo

Nakúpte u nás hračky Kaloo. V ponuke eshopu Trendy Mama nájdete plyšové hračky, hracie deky, detské osušky, klipy na cumlíky aj hračky na maznanie.
Kontakt
Pole s * jsou povinná
loader  Načítám hodnocení...

Vybrali jsme pro vás

loader  Načítám podobné produkty...