Kód: K962306 Kategorie: Hračky na mazlení DouDou
439
Litujeme, produkt momentálně není skladem
Hodnocení:
Nehodnoceno

Kaloo plyšový medvídek Plume-Raspberry Bear Doudou je pěkná dětská hračka vhodná pro nejmenší dívky od 0 měsíců. Má velikost 20 cm, jeho tělo je ve tvaru polštářku nebo deky, ideální na mazlení, má krásné barevné provedení pro nejmenší miminka. Jemná růžová barva působí uklidňujícím dojmem, miminka si při něm velmi ráda odpočinou. Plyšový medvídek pro nejmenší je měkká nadýchaná hračka, která je jemná k dětské pokožce a bezpečná pro hru nejmenších dětí. Dětská hračka zachycuje jedinečnou vůni děťátka, když si ji přivine, cítí se jistě a bezpečně v novém, zatím málo známém světě. Problémem nebude ani dětské ochutnávání a kousání, protože každá hračka KALOO je přísně testována a je na to připravena.

Hra s plyšovými hračkami je důležitá pro vývoj každého dítěte, zvyšuje aktivitu jejich mozku, formuje jejich osobnost, dovednosti i schopnosti. Právě v prvních týdnech po narození je zvýšená hmatová citlivost, dítě reaguje na každý dotyk a na vzbuzení této citlivosti je vhodný i medvídek Kaloo. Díky originálnímu a jedinečnému vzhledu, jemným barvám a hebkému povrchu se medvídek pro nejmenší může stát oblíbeným společníkem při hře každého dítěte. Plyšová hračka pro miminka je zabalena v praktickém dárkovém balení, takže jí můžete obdarovat své nejbližší bez starostí o dárkovou krabičku.

Kaloo je francouzská společnost, která se již více než 16 let zabývá vývojem měkoučkých plyšových hraček pro nejmenší s jedinečným designem, z kvalitních materiálů. Dětské hračky Kaloo v sobě odrážejí francouzský cit pro krásu, dokonalost a jedinečnost. Proces výroby hraček je důkladně kontrolován, každá hračka musí splňovat přísná evropská kritéria a tak je zajištěna kvalita a maximální bezpečnost produktů, které díky tomu nemají na trhu konkurenci. Kaloo dbá na potřeby a touhy nejmenších dětí, které se díky tomu cítí při plyšových hračkách Kaloo dobře a bezpečně. Doporučený způsob čištění hračky je praní při 30°, bez použití bělidel a změkčovadel, aby se zachovala barva a kvalita hračky.

Vlastnosti

  • hebká a jemná hračka z plyše
  • vhodná pro nejmenší děti od 0 měsíců
  • dárkové balení
  • jemné barevné provedení
  • velikost 20 cm
  • ideální na mazlení pro nejmenší
  • praní při 30°, aby se zachovala barva a kvalita hračky
  • splňuje nejvyšší bezpečnostní kritéria
  • jedinečný francouzský design

Kaloo

Nakúpte u nás hračky Kaloo. V ponuke eshopu Trendy Mama nájdete plyšové hračky, hracie deky, detské osušky, klipy na cumlíky aj hračky na maznanie.
Kontakt
Pole s * jsou povinná
loader  Načítám hodnocení...

Vybrali jsme pro vás

loader  Načítám podobné produkty...