Kód: K969875 Kategorie: Plyšové hračky pro nejmenší
709
Litujeme, produkt momentálně není skladem
Hodnocení:
Nehodnoceno

Kaloo plyšový zpívající ptáček Petite Rose-Music Bird je krásná zpívající hračka pro nejmenší holčičky od 0 měsíců. Má velikost 42-52 cm, dá se natáhnout a miminko se tak při něm může zabavit na dlouhou dobu. Po stisknutí začne hrát hudbu, nejmenší děti se s ní zabaví na dlouhou dobu, v horní části ho zdobí pěkné srdíčko, dá se zavěsit nad postýlku nebo autosedačku. Poslechem melodií ptáčka se rozvíjí dětský sluch, dítě se orientuje na vnější, zatím neprozkoumaný svět. Zpívající plyšový ptáček pro miminka má krásnou růžovou barvu, poutá dětské oči, je jemný a hebký k dětské pokožce. Dětská hračka zachycuje jedinečnou vůni děťátka, což je velmi důležité v prvních týdnech života, protože dítě se díky tomu při hračce cítí bezpečně, uvědomuje si svou existenci ve světě.

Hra s plyšovými hračkami je důležitá pro vývoj každého dítěte, zvyšuje aktivitu jejich mozku, formuje jejich osobnost, dovednosti i schopnosti. Právě v prvních týdnech po narození je zvýšená hmatová citlivost, dítě reaguje na každý dotyk a na vzbuzení této citlivosti je vhodný i ptáček Kaloo. Při hračce není problémem ani dětské ochutnávání a kousání, kterými děti často zkoumají předměty kolem sebe. Každá dětská hračka Kaloo je testována a splňuje i ty nejvyšší standardy a je na to připravena. Dívčí růžová barva působí na děťátko uklidňujícím dojmem a právě díky barvě, ale také díky jemnéhu plyšovému povrchu, krásným zvukem a jedinečnému provedení se plyšový ptáček pro nejmenší stane oblíbenou součástí každodenního odpočinku nejmenších.

Francouzská společnost Kaloo se již více než 16 let zabývá výrobou měkoučkých plyšových hraček pro nejmenší s jedinečným designem, z kvalitních materiálů. Dětské hračky Kaloo v sobě odrážejí francouzský cit pro krásu, dokonalost a jedinečnost. Proces výroby hraček je důkladně kontrolován, každá hračka musí splňovat přísná evropská kritéria a tak je zajištěna kvalita a maximální bezpečnost produktů, které díky tomu nemají na trhu konkurenci. KALOO dbá na potřeby a touhy nejmenších dětí, které se díky tomu cítí při hračkách Kaloo dobře a bezpečně. Dětská hračka se dá velmi pohodlně čistit, doporučený způsob čištění je praní při 30°, protože hračka je voděodolná, pak je třeba nechat ji volně usušit.

Vlastnosti

  • hebká měkká hračka z plyše
  • vhodná pro nejmenší děti od 0 měsíců
  • jemné dívčí barevné provedení
  • po zmáčknutí hraje pěkné melodie
  • velikost 42-52 cm, dá se natahovat
  • ideální na mazlení a rozvoj sluchu nejmenších dětí
  • praní při 30°
  • splňuje nejpřísnější bezpečnostní kritéria
  • unikátní francouzský design

Kaloo

Nakúpte u nás hračky Kaloo. V ponuke eshopu Trendy Mama nájdete plyšové hračky, hracie deky, detské osušky, klipy na cumlíky aj hračky na maznanie.
Kontakt
Pole s * jsou povinná
loader  Načítám hodnocení...

Vybrali jsme pro vás

loader  Načítám podobné produkty...