Kód: K960225 Kategorie: Hračky na mazlení DouDou
490
Litujeme, produkt momentálně není skladem
Hodnocení:
Nehodnoceno

Plyšový zajíček na mazlení Kaloo z kolekce Perle je ten nejlepší mazlíček pro všechny miminka od narození. Plyšový mazlíček se zajíčkem má velikost 40 cm a je k němu připojen jemný hadřík, který se však dá využít i jako deka. Děťátko si ji k sobě přivine, zahraje se s ní, nebo takto přitulení zaspinká. Plyšový zajíček-mazlíček v šedo-bílé barevné kombinaci zachycuje vůni děťátka, díky čemuž se drobeček cítí bezpečně a klidně, v tomto novém světě má jistotu. Každé děťátko si po porodu velmi rychle zapamatuje vůně, proto je důležité naučit ho rozeznávat svou vůni.

Plyšový mazlíček Kaloo zabalen v krásné dárkové krabici je vhodný i jako dárek pro čerstvě narozená miminka. Dětičky mohou mazlíčka bez obav kousat a ochutnávat, čímž se zvyšuje jejich hmatová citlivost, ale i celkový správný vývin. Jemňoučké barvy zase nedráždí citlivý zrak, který si musí na výrazné barvy zvyknout. Díky jedinečnému provedení se tato plyšová hračka stane nejlepším přítelem každého miminka.

Plyšový zajíček Perle Kaloo k vám přijde zabalený v luxusním dárkovém balení, takže je vhodný i jako dárek pro každé čerstvě narozené miminko. Francouzský cit pro krásu, jedinečnost a dokonalost - to v sobě odrážejí všechny dětské hračky Kaloo. Proces výroby hraček je důkladně kontrolován, každá hračka musí splňovat přísná evropská kritéria a tak je zajištěna kvalita a maximální bezpečnost produktů, které díky tomu nemají na trhu konkurenci.

Kaloo

Nakúpte u nás hračky Kaloo. V ponuke eshopu Trendy Mama nájdete plyšové hračky, hracie deky, detské osušky, klipy na cumlíky aj hračky na maznanie.
Kontakt
Pole s * jsou povinná
loader  Načítám hodnocení...

Vybrali jsme pro vás

loader  Načítám podobné produkty...